CS: GO da modaya uydu ve Battle Royale güncellemesini yayınladı

Efsanevi Half-Life eklentisi Counter-Strike çıkışından yıllar geçmesine rağmen güncelliğini koruyor ve oyuncular için hala vazgeçilmez. Şimdi de CS: GO modaya uydu ve Battle Royale güncellemesini yayınladı ve oyunu ücretsiz hale getirdi.
CS: GO da modaya uydu ve Battle Royale güncellemesini yayınladı

Counter-Strike: Global Offesinve'in yapımcısı Valve oyun için yayınladığı son güncellemeyle birlikte CS: GO'yu oynaması bedava bir oyun hale getirdi. Bununla birlikte oyuna "Danger Zone" olarak adlandırılan bir bölüm eklendi. Bu bölümün özelliği son dönemde oldukça popüler olan "Battle Royale" modunun oyuna gelmesi anlamı taşıyor.

Son dönemde PUBG ve Fortnite ile dünya çapında bir fenomene dönüşen çok oyunculu Battle Royale modları oyun dünyasında dikkat çekiyor. Oyuncuların da sıklıkla tercih ettiği bu oyun türü, sürpriz şekilde CS: GO'ya da entegre edildi. CS: GO her ne kadar halen turnuvalar ve anlık oyuncu sayıları ile harikalar yaratıyor olsa da, yeni bir soluk getirmek adına böyle bir hamle gerçekleştirmişe benziyor. Amaçları ise hiç şüphesiz oyuncu kitlenin ilgisini çekerek oyun oynayan kişilerin sayısını artırmak.

CS: GO oyuncuları güncelleme sonrasında yorumlarını iki farklı uca kaydırdı. Kimileri güncellemeyi beğenirken kimileri ise CS: GO'nun artık son demlerini yaşadığını ve oyunda hile yapan kullanıcılara yaptırım uygulanmayacağı sürece CS: GO'nun daha iyiye gitmeyeceği görüşünde birleşti.

Oyuna getiren bir başka eleştiri de artık CS: GO'nun ücretsiz olmasıyla daha önce CS: GO'ya para ödeyerek alan kullanıcıların durumuydu. Ancak bu da bir nevi çözülmüş çünkü CS: GO'yu daha önce satın alan tüm kullanıcılar "Prime Status" olarak adlandırılan hesaba yükseltilmiş durumda. IGN tarafından yayınlanan 8 dakikalık bir oynanış videosunu ise hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.