Webrazzi Fintech 2018'in konuşmacıları ve konferans programı belli oldu

Webrazzi Fintech 2018'in konuşmacıları ve konferans programı belli oldu

12 Aralık Çarşamba günü, Wyndham Grand İstanbul Levent’te düzenleyeceğimiz Webrazzi Fintech 2018 konferansımıza sayılı günler kaldı. Ülkemizde fintech ekosistemini bir araya getirecek olan ve ödeme teknolojilerinden blockchain'e, finansal teknolojilerden bankacılığa kadar pek çok konuyu ele alacağımız konferansımızın ilk tur konuşmacılarını geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaşmıştık. Webrazzi Fintech 2018'in yeni konuşmacıları ve konferans programı belli oldu.

Webrazzi Fintech 2018 konferansımızın yeni konuşmacıları arasında, Coiny'nin CEO'su Ayberk Kuday, Masraff'ın kurucu ortağı Begül Eray Sezgin, Akaunting'in kurucu ortağı Cüneyt Şentürk, Core Strateji'nin kurucu ortağı İhsan Elgin, Sigortaliyo.com'un kurucu ortağı ve CEO'su Levent Bulusan, Solidus'un kurucusu ve CEO'su Onur Yavuz, akademisyen, ekonomist ve yazar Prof. Dr. Emre Alkin, StuffApp'in kurucusu Yusuf Mete ve Momento'nun kurucusu ve CEO'su Zeynep Dağlı Kastro yer alıyor.

Konferans programımıza eklenecek minik detaylar olduğunu belirtmekle birlikte, Webrazzi Fintech 2018 konferansı boyunca alternatif ödeme yöntemleri, fintech'le canlanan ön ödeme, kripto para dünyasını geleceği gibi konuların gündemimizde olacağını hatırlatalım. Ayrıca birbirinden değerli girişimler de Webrazzi Fintech 2018 sahnesinde olacak.

Konferansımızın tüm konuşmacılarına ve konferans programına buradan ulaşabilirsiniz.

SPONSORLAR

Elmas Sponsor

Platin Sponsorlar

 

Altın Sponsorlar

  

Gümüş Sponsorlar

    

Destekleyen

Medya Sponsorları

  

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.