Webrazzi Fintech 2018’in ilk tur konuşmacıları belli oldu

Türkiye'deki tüm Fintech ekosistemini bir araya getirecek olan Webrazzi Fintech 2018 konferansımızın ilk tur konuşmacıları belli oldu.
Webrazzi Fintech 2018’in ilk tur konuşmacıları belli oldu

12 Aralık Çarşamba günü Wyndham Grand İstanbul Levent'te düzenleyeceğimiz Webrazzi Fintech 2018 konferansımıza oldukça kısıtlı bir süre kaldı. Türkiye Fintech ekosistemini bir araya getirecek olan Webrazzi Fintech 2018 konferansımızın ilk tur konuşmacıları belli oldu.

Ödeme teknolojilerinden blockchaine, finansal teknolojilerden bankacılığa kadar pek çok konunun uzmanları ile düzenleyeceğimiz Webrazzi Fintech 2018 konferansımız için dilerseniz hemen şimdi yerinizi ayırabilirsiniz.

Webrazzi Fintech 2018 konferansımızın kesinleşen ilk tur konuşmacıları arasında Netahsilat Yönetim Kurulu Başkanı Akif Şimşek, Colendi kurucu ortağı Bülent Tekmen, Wirecard CEO'su Dündar Özdemir, ininal genel müdürü Ömer Suner, Visa Developer Platform direktörü Rama Kamineni, Visa Head of the Visa Innovation Studio Tel Aviv Shahar Friedman, Visa Head of Fintech Engagement and Strategic Partnerships Vish Sowani, Sherpa kurucusu Yakup Bayrak ve PayU ülke müdürü Yunus Emre Güzer gibi alanında uzman isimler yer alıyor.

Webrazzi Fintech 2018 Konuşmacıları

Webrazzi Fintech 2018 Sponsorları

Elmas Sponsor

Platin Sponsorlar

 

Altın Sponsorlar

  

Gümüş Sponsorlar

    

Destekleyen

Medya Sponsorları

  

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.