Kulelere odaklanan yerli arcade oyunu: Kule Savaşı

Hem iOS hem de Android platformları için kullanıma sunulan bir arcade oyunu olarak karşımıza çıkan Kule Savaşı, Softmedya firması tarafından geliştirildi.
Kulelere odaklanan yerli arcade oyunu: Kule Savaşı

Hem iOS hem de Android platformları için kullanıma sunulan bir arcade oyunu olarak karşımıza çıkan Kule SavaşıSoftmedya tarafından geliştirildi. Yaklaşık 4 ay içinde 4 kişilik bir ekip tarafından geliştirilen Kule Savaşı, geçtiğimiz Kasım ayında ücretsiz olarak kullanıma sunuldu.

Oldukça basit bir oynanışa sahip olan Kule Savaşı, karşılıklı konumlanan kulelerin çeşitli silah ve ekipmanlar kullanarak savaşmasını konu alıyor. Kendileri has özelliklere ve görünümlere sahip olan 11 farklı kule sunan Kule Savaşı, 250 farklı seviyeye sahip.

PvP modu yolda

Silahların geliştirilmesine de olanak sağlayan Kule Savaşı oyunu, seviyelerin daha kolay bir şekilde geçilmesi için 4 farklı özel güç (Buz, Kalkan, İyileştirme, Ateş Topu) de sunuyor. Kule Savaşı oyuncuları kulelerini geliştirip daha sağlam bir hele de getirebiliyorlar, kuleler en fazla 6 kata kadar yükselebiliyor Şu an için internetsiz oynanan mobil bir arcade oyunu olan Kule Savaşı, yakın zamanda online PvP moduna da sahip olacak.

Oyun içi satın alma seçeneklerine de sahip olan Kule Savaşı, kuleleri ve silahları geliştirmek için satın alma seçenekleri sunuyor. Farklı ve başarılı projeler yapmak istediklerini belirten Softmedya ekibi, Kule Savaşı oyununun iyi bir yere geleceğine inandıklarını da sözlerine ekledi. Dilerseniz Kule Savaşı oyununu Android için buradan, iOS için ise buradan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.