İlyas Teker'den SEO odaklı danışmanlık şirketi: Mosanta

Sayılı markaya özel olarak hazırlanan SEO deneyimi sunan bir danışmanlık şirketi olan Mosanta, 2016 yılında kuruldu.
İlyas Teker'den SEO odaklı danışmanlık şirketi: Mosanta

Firmalara ayrıcalıklı SEO deneyimi vadeden bir danışmanlık şirketi olarak karşımıza çıkan Mosanta, Webrazzi sahnesinde de pek çok kez yer alan İlyas Teker tarafından kuruldu. Toplamda 11 yılı aşkın süredir SEO danışmanlığı alanında hizmet veren Teker, Türkiye, Avrupa ve Amerika’da 200'den fazla markaya SEO danışmanlığı verdi.

2,3 milyar ekstra ziyaret artışı

İlyas Teker

Sayılı markaya özel olarak hazırlanan SEO deneyimi sunan bir danışmanlık şirketi olan Mosanta, kuruluşundan beri sessizce faaliyetlerini sürdürürken dün itibari ile resmi olarak duyuruyu paylaştı. Bugüne kadar Pegasus, iyzico, Mynet, nefisyemektarifleri.com, ofix.com, Barcin.com ve Prontotour gibi markalara hizmet veren Mosanta, 2,3 milyar ekstra ziyaret artışı gerçekleştirdiğini iddia ediyor.

Mosanta'nın oldukça başarılı referanslara sahip olduğunu da ekleyelim. Mosanta'nın müşterilerinden olan Nefisyemektarifleri.com kurucu ortağı Hüseyin Berberoğlu, Mosanta ile uzun süredir çalıştıklarını ve çok güzel işlere imza attıklarını belirtiyor.

Tek Seferlik Kapsamlı SEO Analizi, Uzun Dönemli SEO Projesi, çok dilli siteler için uluslararası site desteği, SEO eğitimleri ve Manuel işlem cezaları gibi servisler sunan Mosanta, ülkemizin büyük şirketlerinden tutun da girişimlere kadar bu hizmeti sunarak müşterilerinin organik trafiklerini ve gelirlerini artırmayı hedefliyor.

Az sayıdaki müşteriye özel danışmanlık, sonuca yönelik SEO stratejileri ve şeffaf, değer odaklı SEO yaklaşımı gibi mottolara sahip olan Mosanta, organik trafiklerini artırmak isteyen firmalar için oldukça başarılı bir alternatif olarak ön plana çıkıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.