İşgücü yönetimi platformu Deputy 81 milyon dolarlık Seri B yatırımı aldı

Avustralya merkezli işgücü yönetimi yazılımı Deputy, Seri B yatırımını 81 milyon dolar ile kapattı.
İşgücü yönetimi platformu Deputy 81 milyon dolarlık Seri B yatırımı aldı

Avustralya merkezli işgücü yönetimi yazılımı Deputy sürdürdürdüğü uluslararası büyümeyi Seri B yatırımıyla taçlandırdı. Henüz 2017 yılının başında 25 milyon dolarlık Seri A yatırımı almayı başaran Deputy, Seri B yatırımını 81 milyon dolar ile kapattı ve bu Avustralya tarihindeki en büyük Seri B yatırımı olarak da kayıtlara geçti.

Sydney ve Atlanta'da olmak üzere iki merkezi bulunan Deputy, Seri B yatırımını IVP önderliğinde aldı. OpenView Venture Partners, Square Peg Capital ve Equity Venture Partners da bu turda yatırımcılar arasında arasındaydı. Deputy gelecek yatırımla birlikte özellikle ürünleri geliştirmeye ve mühendis kadrosunu genişletmeyi planladıklarını dile getirdi. Böylece her iki şehirde de yeni yetenek alımları olacak ve şirketi bu anlamda da geliştirecek adımlar atılacak.

Deputy'nin kurucu ortağı ve CEO'su Ashik Ahmed anlaşmanın detaylarını açıklamazken, 10 yaşındaki Deputy'nin 80 farklı ülkede 90 binden fazla müşterisi olduğunu aktardı. Aralarında Amazon, Google, McDonald's, Compass ve Uber gibi firmaların da bulunduğu müşteriler Deputy'nin başarısını göstermeye yetiyor. Ahmed, yaptığı açıklamada geçmişte yaptıkları geliştirmelerin şirketi her ay büyüttüğünü dile getiriyor ve ürünlerine ne kadar güvendiklerini de ortaya koyuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.