Saat bazlı otel rezervasyon girişimi BYHOURS, Türkiye pazarına giriş yaptı

Kullanıcıların kaldıkları süre kadar ücret ödemelerine olanak sağlayan bir online otel rezervasyon sitesi BYHOURS, Türkiye pazarına giriş yaptı. 
Saat bazlı otel rezervasyon girişimi BYHOURS, Türkiye pazarına giriş yaptı

Kullanıcıların şehir merkezlerinde ve popüler seyahat noktalarında 3, 6 ve 12 saatlik zaman dilimleri ile rezervasyon yapmalarına ve kaldıkları süre kadar ücret ödemelerine olanak sağlayan bir online otel rezervasyon sitesi ve mobil uygulama olan İspanya merkezli BYHOURS, Türkiye pazarına giriş yaptı.

BYHOURS Avrupa, Latin Amerika, Orta Doğu ve şimdi de Türkiye’de 3 binden fazla otelde microstays olanağı sağlayan, uluslararası online otel rezervasyonu platformu olarak faaliyet gösteriyor. Bu özellik de kullanıcıların check-in ve check-out zamanlarına kendileri karar vermelerine ve kaldıkları süre kadar ödemelerine olanak sağlıyor. Platformun temel hedefi, özellikle iş seyahati yapan kullanıcıların, toplantıları ve uçuşları arasındaki zaman dilimini hem kullanıcılar hem de otel sahipleri için daha verimli hale getirmek olarak açıklanıyor.

2012 yılında, Christian Rodriguez ve Guillermo Gaspart tarafından kurulan BYHOURS, İstanbul’da 48, Ankara’da 2 ve Kocaeli’nde 1 otelde faaliyet gösteriyor. BYHOURS bölgedeki otellerin odalarını 3 saate varan kısa süreli rezervasyonlara açmasını, bununla birlikte geleneksel "gecelik" rezervasyon modeli yerine microstays ile Airbnb benzeri paylaşım ekonomisi iş modeli sunuyor.

Yeni marketlere girmenin yanı sıra, BYHOURS kullanıcı deneyimini arttırmayı ve teknolojik olarak gelişmeyi hedefliyor. iOS cihazlar için App Store'dan ve Android cihazlar içinse Google Play Store'dan ücretsiz olarak indirilebilen uygulamanın bugün, tüm dünyada 250 binden fazla kullanıcısı bulunuyor. BYHOURS'u web üzerinden kullanmak isterseniz henüz Türkçe dil seçeneğinin olmadığını da belirtelim. İngilizce, Almanca, İspanyolca, Fransızca veya İtalyanca dillerinden herhangi birini biliyorsunuz rezervasyon konusunda zorlanmayacağınızı söyleyebiliriz.

BYHOURS'ın Türkiye pazarına giriş yapmış olması her ne kadar güzel bir gelişme olsa da TÜRSAB'ın Booking.com, Expedia, Agoda ve Airbnb gibi seyahat platformları üzerindeki etkisini gördüğümüzde neler olacağını da merak ediyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.