Future Talks 2018'in konferans programı belli oldu!

Future Talks 2018'in konferans programı belli oldu!

Kasım ayının ilk günlerinde, Bahçeşehir Koleji’nin katkılarıyla ilk kez gerçekleştireceğimiz Future Talks 2018 etkinliğinden sizlere bahsetmiştik. Teknoloji ve dijitalin dönüşümü, oyun sektörü, influencer marketing, e-spor ve paranın dijital dönüşümü gibi konuların konuşulacağı Future Talks 2018’in ilk tur konuşmacılarını da geçtiğimiz günlerde sizinle paylaştık. Future Talks 2018'in konferans programı da belli oldu.

28 Kasım 2018 tarihinde Wyndham Grand İstanbul Levent‘te düzenleneyeceğimiz, A’dan Z’ye teknoloji ve dijitalin dönüşümünün konuşulacağı Future Talks 2018‘de milenyum neslini anlamak, yeni nesil girişimcilik, e-sporun gelişimi, gastronominin geleceği gibi konular önemli konuklarıyla birlikte ele alınacak. Konferans programını aşağıdaki görselden inceleyebilirsiniz.

Future Talks 2018'e dair daha fazla bilgiyi ise buradan öğrenebilirsiniz.

Son olarak konferansımızın 300 kişi ile sınırlı olduğunu ve davetlilere özel bir etkinlik olduğunu de ekleyelim. Eğer Future Talks 2018 konferansımıza katılmak istiyorsanız tek yapmanız gereken, bu formu doldurarak davetiye istemek. Kısa süre içinde başvurular toplandıktan sonra değerlendirme yapılacağını ve katılıma hak kazanan kişilere geri dönüşler gerçekleştirileceğini hatırlatalım. Başvuruların kısa zamanda sonlanacağını da belirtelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.