Future Talks 2018'in ilk tur konuşmacıları belli oldu

Future Talks 2018'in ilk tur konuşmacıları belli oldu

Kasım ayının ilk günlerinde Bahçeşehir Koleji'nin katkılarıyla ilk kez gerçekleştireceğimiz Future Talks 2018 etkinliğinden sizlere bahsetmiştik. Teknoloji ve dijitalin dönüşümü, oyun sektörü, influencer marketing, e-spor ve paranın dijital dönüşümü gibi konuların konuşulacağı Future Talks 2018'in ilk tur konuşmacıları belli oldu.

28 Kasım 2018 tarihinde Wyndham Grand İstanbul Levent‘te düzenleneyeceğimiz, A’dan Z’ye teknoloji ve dijitalin dönüşümünün konuşulacağı Future Talks 2018'in ilk tur konuşmacıları arasında Netmarble EMEA CEO'su Barış Özistek, 4129Grey Chief Happiness Officer Alemşah Öztürk, Mastercard Hızlı Büyüyen Avrupa Pazarlarından Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Onur Kurşun ve ininal CEO'su Ömer Suner, Bahçeşehir Koleji Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Yücel, Türkiye E-Spor Federasyonu Kurucu Başkanı Alper Afşin Özdemir ve Riot Games Ülke Müdürü Bora Koçyiğit gibi alanında uzman isimler bulunuyor.

Bu isimlerin yanı sıra Future Talks 2018'in ilk tur konuşmacıları arasında televizyon ve YouTube'dan tanıdığımız önemli isimlerin olacağını da ekleyelim. Şef, televizyon programcısı ve girişimci Arda Türkmen, YouTuber Orkun Işıtmak, YouTuber Ruhi Çenet ve YouTuber Merve Özkaynak da Future Talks 2018'in ilk tur konuşmacıları arasında yer alıyorlar.

Future Talks 2018 konferansımız ile ilgili diğer konuşmacılarımız ve programa dair tüm detayları kısa bir süre içinde sizlerle paylaşmış olacağımızı da iletelim. Son olarak Future Talks 2018 konferansımız sadece 300 kişi ile limitli ve davetlilere özel bir etkinlik olduğunu de ekleyelim.

Eğer Future Talks 2018 konferansımıza katılmak istiyorsanız tek yapmanız gereken ise hemen aşağıda bulunan formu doldurarak davetiye istemek. Kısa süre içinde başvurular toplandıktan sonra değerlendirme yapılacağını ve katılıma hak kazanan kişilere geri dönüşler gerçekleştirileceğini ve başvuruların kısa zamanda sonlanacağını da belirtelim. Future Talk 2018 etkinlik sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.