Fırat Demirel’in Geleceği Görenler-Türkiye'nin İlk İnternet Girişimleri kitabı satışa çıktı [10 kitap hediye]

Geleceği Görenler-Türkiye'nin İlk İnternet Girişimleri ismi ile geçtiğimiz hafta ön siparişe açılan kitap, 19 Kasım Pazartesi günü itibariyle ise satışa çıktı
Fırat Demirel’in Geleceği Görenler-Türkiye'nin İlk İnternet Girişimleri kitabı satışa çıktı [10 kitap hediye]

Geçtiğimiz yılın Ekim ayında Webrazzi’nin eski editörlerinden Fırat Demirel'in Türkiye’nin İnternet Girişimleri isimli bir kitap projesine başladığını sizlere aktarmıştık. Arıkovanı'nda başarılı bir fon toplama süreci yaşayan proje, toplamda 54 bin 25 TL toplamayı başardı.

Geleceği Görenler-Türkiye'nin İlk İnternet Girişimleri ismi ile geçtiğimiz hafta ön siparişe açılan kitap, 19 Kasım Pazartesi günü itibariyle ise satışa çıktı. Ülkemizdeki önemli girişimlerin hikayelerine yer veren Geleceği Görenler, Mynet, Ekşi Sözlük, İtiraf.com, Pilli Network, Yemeksepeti, GittiGidiyor, Nokta Medya, Cember.net, Grou.ps ve Webrazzi gibi önemli girişimlerin hikayelerini okuyucuları ile buluşturuyor.

Kronik Kitap yayınevinden çıkan Geleceği Görenler-Türkiye'nin İlk İnternet Girişimleri kitabının ilk baskısı ise 5 bin adet. Geleceği Görenler kitabında karşımıza henüz internetin yeni yeni kullanılmaya başladığı bir dönemde bazen dev bir şirketin yönetimini reddedip kendi işini kuran genç bir iş adamının hayatına, bazen gül gibi mesleğini bırakıp çok yeni bir alana odaklanan cesur mühendislerin dünyasına konuk olacağız.

10 kitap hediye!

Geleceği Görenler-Türkiye'nin İlk İnternet Girişimleri kitabını şu an için D&Ridefix, Babil.com, Kitapyurdu, OdaKitap ve Pandora'dan satın alabileceğinizi de belirtelim. Son olarak Webrazzi okuyucularına 10 adet Geleceği Görenler-Türkiye'nin İlk İnternet Girişimleri kitabını hediye edeceğimizi de ekleyelim. Yazıya yorum yapan ilk on Webrazzi okuru hediye kitapların sahibi olacaklar.

Güncelleme: İlk 10 yorum tamamlandı. Kazananlarla ayrıca iletişime geçilecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.