SPONSORLU

Hayatı Başka Yerde Arama Apptivity ile Organize Ol!

Hayatı Başka Yerde Arama Apptivity ile Organize Ol!

Eğlenmek, yeni yerler keşfetmek, sevdiklerinle organize olmak, kendini geliştirmek, öne çıkarmak ve sosyalleşmek adına birden fazla sosyal ağ ve mesajlaşma programları kullanıyorsun. Tüm bu bilgi yumağı arasında tam da bana göre dediğin etkinliği kaçırdığını farkedip bir sonrakini yakalamak adına kovalamacaya giriyorsun.

Hayat, bir şeyleri kaçırmak için sence de çok kısa değil mi?

Seninle aynı ilgi alanlarına sahip insanları bulmak artık çok daha kolay. Apptivity sayesinde, senin gibi düşünen, senin gibi isteyen, senin gibi seven insanlar ile bir araya gel; özgürce yaşa, özgürce paylaş!

Ücretsiz ve güvenli sosyal etkinlik uygulaması Apptivity ile gezi, spor, sahne sanatları, parti, eğitim, kişisel gelişim ve yüzden fazla ilgi alanı altında oluşturulmuş etkinliklere kolayca ulaş, ücretli yada ücretsiz, kapalı yada herkese açık özgün etkinlikleri oluştur.

Apptivity ile Hayatı Keşfet

Apptivity İle Yeni Tecrübeler Edin, Yeni İnsanlar Tanı, Deneyimlerini Paylaş.

Seninle aynı zevklere sahip, kendin gibi düşünen kişilerle Apptivity’de buluşabilir, aynı etkinliklerde yer alabilirsin.

Ücretli yada ücretsiz istediğin etkinlikleri oluşturabilir ve istediğin kişileri davet edebilirsin.

Etkinlik Organizatörü olmak artık çok daha kolay ! Etkinliklerini düzenlerken kâğıtlar, kalemler, listelerle uğraşmak sence de sıkıcı değil mi? O zaman bırak, QR altyapısı Mobil Check-in ile etkinliklerini Apptivity’den organize et.

Severek izlediğin, dinlediğin, takip ettiğin , katıldığın tüm etkinliklere kolayca ulaşabilir ve bu etkinlikleri sevdiklerinle paylaşabilirsin. Apptivity ile tamamen sana özel kişiselleştirilmiş bildirimleri anında al; hem de tüm platformlarda…

Keşfedeceğin yada katıldığın etkinlikler için oluşturulmuş mesajlaşma gruplarıyla etkileşime geçebilir, paylaşımlarınla sosyalleşebilirsin.

Kurumsal aktiviteler artık çok daha eğlenceli! Apptivity iş hayatı temponuza da uyum sağlıyor. Şirketinizdeki aktivitelere ulaşarak, ekiplerinizle etkinlikleri paylaşabilirsiniz.

Her nerede olursanız olun Apptivity’nin konum servis özelliği ile yakınınızdaki etkinlikleri anında keşfedebilir, seçtiğiniz etkinliklere kolayca gidebilirsiniz.

İlginiz dahilinde olabilecek etkinlikleri Apptivity’nin “Salla Bul” özelliği ile telefonunuzu sallayarak ve ilgi alanınıza çıkacak etkinlik ile de değerlendirebilirsiniz.

Apptivity Kurumsal Üyelik

Apptivity bireysel üyelik avantajlarının yanında kurumsal kullanıcılar için de oldukça kullanışlı bir platform.

Apptivity marka ve şirketler için kurumsal üyeliğe geçişte abonelik veya sabit hizmet bedeli olmaksızın sadece satın alınan bilet başına düşük komisyon oranı ile çalışma fırsatı gibi pek çok kolaylık sunmaktadır.

Kurumsal Üye olarak oluşturacağınız etkinliklerin, Apptivity’nin reklam ağları üzerinde ücretsiz* olarak yayınlanması fırsatını yakalayabilirsiniz.

Oluşturduğunuz etkinliklere yapılacak katılımları, QR kod Check-in sistemiyle yönetebilir, katılımcılarınızı kolaylıkla takip edebilirsiniz.

Etkinlik bitiminde, Check-in yapmış kullanıcılarınızdan aktarılacak tutarlar, 3 iş günü içerisinde Apptivity Cüzdan’a tanımlamış olduğunuz hesabınıza aktarılır.

Apptivity’deki tüm işlemlerinizi, size özel geliştirilmiş DashBoard üzerinden anlık olarak yönetebilirsiniz.

Bununla birlikte Apptivity’deki etkinliklerinizi, sitenize “Embed” yöntemiyle entegre edebilir ve ulaşılabilirliğinizi arttırabilirsiniz.

Apptivity de Kurumsal Organizatör olmanın avantajlarından yararlanmak istersen linke tıklayarak başvurabilirsin.

2018 Ekim ayında üç farklı platformda(mobil ve web) kullanıcılarıyla Apptivity ile globale hitap eden farklı ve yenilikçi birçok özelliğiyle seni bekliyor.

Apptivity hakkında daha fazla bilgi almak için buradan üyelik oluşturabilir, uygulama içindeki mevcut etkinliklere katılabilir veya kendi oluşturabileceğiniz etkinlikler üzerinden uygulamayı deneyimleyebilirsiniz.

Bizi Facebook, Instagram, Linkedin ve YouTube hesaplarımızdan takip edebilir. İsterseniz Apptivity'i hemen şimdi indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.