Samsung’un katlanabilir akıllı telefonu, 1770 dolardan satışa çıkmaya hazırlanıyor

Yonhap News Agency'nin paylaştığı bilgilere göre Samsung'un katlanabilir akıllı telefon modeli 1770 dolar fiyat etiketine sahip olabilir.
Samsung’un katlanabilir akıllı telefonu, 1770 dolardan satışa çıkmaya hazırlanıyor

Uzun zamandır katlanabilir bir akıllı telefon üreteceği konuşulan Samsung'un geçtiğimiz hafta düzenlediği geliştirici konferansında katlanabilir akıllı telefon modelini görücüye çıkardığını sizlere aktarmıştık. Yonhap News Agency'nin paylaştığı bilgilere göre Samsung'un katlanabilir akıllı telefon modeli 1770 dolar fiyat etiketine sahip olabilir.

Hatırlatmak gerekirse Samsung'un katlanabilir akıllı telefon modeli iki ekran ile geliyor ve Samsung’un Infinity Flex Display teknolojisini kullanıyor. Modelin dışında bulunan normal ekran 4,6 inç büyüklüğündeyken, iç kısımda bulunan katlanabilir ekran ise 7,3 inç büyüklüğünde.

Yonhap News Agency'nin paylaştığı bilgiler arasında katlanabilir akıllı telefon modelinin fiyatının yanı sıra çıkış tarihi ve modelin ismi gibi detaylar da yer alıyor. Geçtiğimiz dönemlerde Samsung'un katlanabilir akıllı telefon modelinin "Galaxy X" ismine sahip olacağı konuşuluyordu. Bugün ortaya çıkan bilgilere göre ise Samsung’un katlanabilir akıllı telefonu Samsung Galaxy F ismine sahip olacak.

Mart ayında tanıtılacak

Rapora göre şubat ayının son günlerinde 5G teknolojisini destekleyen Galaxy S10 modelini tanıtacak olan Samsung, yaklaşık 1 ay sonra ise Mart ayında katlanabilir akıllı telefon modeli Samsung Galaxy F modelini tanıtacak. Yayınlanan raporda Samsung Galaxy F modelinin 1770 dolar fiyat etiketine sahip olabileceği paylaşılsa da, Samsung'un henüz fiyat konusunda net bir karar vermediği de belirtildi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.