Microsoft'un kurum içi iletişim çözümü Kaizala, PRO versiyonuyla dünyaya açılıyor

Microsoft'un kurumlar içi iletişim çözümü olan Kaizala, ilk olarak Hindistan pazarında kullanıma sunulmuştu. Bugüne kadar Türkiye'de dahil olmak üzere 38 ülkede kullanımda olan Kaizala, tüm dünyaya açılıyor.
Microsoft'un kurum içi iletişim çözümü Kaizala, PRO versiyonuyla dünyaya açılıyor

Microsoft'un kurum içi iletişim çözümü olan Kaizala, ilk olarak Hindistan pazarında kullanıma sunulmuştu. Bugüne kadar Türkiye'de dahil olmak üzere 28 ülkede kullanımda olan Kaizala, tüm dünyaya açılıyor. Geçtiğimiz Ekim ayında Microsoft Orta Doğu ve Afrika bölgesi pazarlama yöneticisi Oray Erkuş ile detaylarını konuştuğumuz Kaizala uygulaması ücretli ve Pro olmak üzere iki farklı versiyona sahip.

Ücretsiz versiyon ile karşılaştırıldığında pek çok ekstra özelliğe sahip olan Kaizala Pro, Microsoft'un açıklamalarına göre Office 365 planları içinde dahil olacak. Kısacası Office 365 kullanıcıları Microsoft'un kurumlar içi iletişim çözümü olan Kaizala'yı herhangi bir ek ücret ödemeden kullanabilecek.

Hem Android hem de iOS platformlarında mevcut durumda olan Kaizala'nun Pro versiyonu Office 365 planlarına dahil olmadan önce aylık 1,5 dolarlık bir fiyata sahipti. Uygulamanın Pro versiyonunun daha fazla grup yönetimi, analizler ve gelişmiş raporlama gibi özelliklere sahip olduğunu da ekleyelim.

WhatsApp ile benzer bir çözüm sunuyor

Kullanıcılarının belirli departmanlar ve ekipler arasında grup sohbetleri oluşturmasına imkan tanıyan Kaizala, ülkemizde oldukça popüler olan WhatsApp ile benzer bir çözüm sunuyor. Kaizala içinde herhangi bir görüntülü görüşme özelliğinin olmadığını da belirtelim. Dilerseniz Microsoft'un grup iletişim çözümü olan Kaizala uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.