Barnes & Noble Nook tabletinin yeni modelini tanıttı

Barnes & Noble, Nook ailesinin en büyük üyesi olan Nook Tablet 10.1 modelini tanıttı.
Barnes & Noble Nook tabletinin yeni modelini tanıttı

E-kitap okuyucu pazarının önemli oyuncularından biri olan Barnes & Noble, tablet ailesi olan Nook'un yeni modelini tanıttı. Adından da anlaşılabileceği gibi 10.1 inç büyüklüğünde bir ekran ile karşımıza çıkan Nook Tablet 10.1, Nook ailesinin en büyük üyesi konumunda.

14 Kasım'da satışa çıkıyor

1920 x 1200 piksel çözünürlüğünde IPS LCD bir ekran kullanan Nook Tablet 10.1 modelinin PPI değeri ise 224. 14 Kasım tarihinde satışa sunulacak olan Nook Tablet 10.1'in fiyatı ise 130 dolar olarak açıklandı. 32 GB dahili depolamaya sahip olan Nook Tablet 10.1, 256 GB'a kadar microSD kart desteğine de sahip.

Hem önde hem de arka kısmında 2 megapiksellik kameralara da sahip olan Nook Tablet 10.1, tam şarj ile yaklaşık 8,5 saatlik bir kullanım süresi sunuyor. Android işletim sistemini kullanan Nook Tablet 10.1, tablet pazarının başarılı uygun fiyatlı alternatiflerinden biri olmayı hedefliyor.

Nook Tablet 10.1 modelinin bir klavye desteğine de sahip olduğunu fakat bu klavyenin tabletten ayrı olarak satıldığını da ekleyelim. Yeni tablet modelleri olan Nook Tablet 10.1 ile ilgili açıklamalarda da bulunan Barnes & Noble CDO'su (Chief Digital Officer) Bill Wood, Nook 10.1 modelinin büyük ekranı sayesinde başarılı bir okuma ve eğlence deneyimi sunduğunu belirtti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.