Future Talks 2018'de teknoloji ve dijitalin dönüşümünü konuşacağız

Bahçeşehir Kolejinin katkılarıyla ilk kez gerçekleştireceğimiz Future Talks 2018 etkinliğimize oldukça kısa bir süre kaldı.
Future Talks 2018'de teknoloji ve dijitalin dönüşümünü konuşacağız

Bahçeşehir Kolejinin katkılarıyla ilk kez gerçekleştireceğimiz Future Talks 2018 etkinliğimizde, A'dan Z'ye teknoloji ve dijitalin dönüşümü, oyun sektörü, influencer marketing, e-spor ve paranın dijital dönüşümü gibi konuları konuşup her bir sektördeki önemli isimleri sahnemizde ağırlayacağız.

28 Kasım 2018 tarihinde Wyndham Grand İstanbul Levent'te düzenleneyeceğimiz ve teknoloji / internet özelinde Türkiye'nin önde gelen şirketlerinin de yer alacağı Future Talks 2018 etkinliğimize bu alanda var olmak isteyen tüm oyuncuları bekliyoruz.

Sadece davetliler katılacak

Future Talks 2018 konferansımız ile ilgili konuşmacılarımızı ve programa dair diğer tüm detayları kısa bir süre içinde sizlerle paylaşmış olacağımızı da iletelim. Futura Talks 2018 konferansı sadece davetlilerin katılacağı bir konferans olacağını ve bu davetlilerin sadece 300 kişi ile limitli olduğunu da ekleyelim.

Eğer Future Talks 2018 konferansımıza katılmak istiyorsanız tek yapmanız gereken ise hemen aşağıda bulunan formu doldurarak davetiye istemek. Son olarak kısa süre içinde başvurular toplandıktan sonra değerlendirme yapılacağını ve katılıma hak kazanan kişilere geri dönüşler gerçekleştirileceğini ve başvuruların 16 Kasım tarihinde sonlanacağını da belirtelim. Future Talk 2018 etkinlik sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.