E-imza ve belgeleme girişimi DocuSign, 430 bin kullanıcıyı aştı

NOAH London 2018'in ikinci gününde bir sunum gerçekleştiren e-imza ve belgeleme girişimi olan DocuSign ürün yönetim başkan yardımcısı Olivier Pin, şirketin yolculuğu ile ilgili önemli detaylar paylaştı.
E-imza ve belgeleme girişimi DocuSign, 430 bin kullanıcıyı aştı

Türkiye İş Bankası‘nın katkılarıyla yerinden takip ettiğimiz NOAH London 2018 konferansındaki önemli detayları sizlere aktarmaya devam ediyoruz. Etkinliğin ikinci gününde bir sunum gerçekleştiren e-imza ve belgeleme girişimi olan DocuSign ürün yönetim başkan yardımcısı Olivier Pin, şirketin yolculuğu ile ilgili önemli detaylar paylaştı.

180 ülkede hizmet veriyor

Belge yönetimi ve elektronik imza alanında uzmanlaşan DocuSign, 2015 yılında tamamladığı yatırım turu ile değerlemesini 3 milyar dolar seviyesine yükseltmeyi başarmıştı. 430 bini aşkın kullanıcıya sahip olduklarını paylaşan Pin, 180 farklı ülkede hizmet verdiklerini de belirtti.

Belgeleme ve elektronik imza süreçlerini kolaylaştırdıklarının altını çizen Olivier Pin, hazırlama, imza, uygulama ve yönetim olarak kullanıcılarına 4 alanda destek olduklarını belirtti. Elektronik imzanın belgeleme süreçlerindeki modernleşmenin ilk adımı olduğunu dile getiren Pin, bu modelin kullanıcılara çeşitli avantajlar sağladığının da altını çizdi.

Hem daha uygun fiyatlı hem de daha hızlı bir çözüm sunduklarını belirten Pin, platformlarının Google, Microsoft, Oracle ve Apple gibi önemli markalarla entegre bir şekilde çalıştığını da sözlerine ekledi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.