NOAH London 2018 başladı!

Türkiye İş Bankası‘nın katkılarıyla Londra’dan takip ettiğimiz NOAH London 2018, ilk konuşmaları ile birlikte başladı.
NOAH London 2018 başladı!

Avrupa’nın en önemli girişimcilik ve teknoloji odaklı konferanslarından biri olan NOAH London 2018'in bugün başlayacağını sizlere daha önce aktarmıştık. Türkiye İş Bankası‘nın katkılarıyla Londra’dan takip ettiğimiz NOAH London 2018, ilk konuşmaları ile birlikte başladı.

NOAH Advisors CEO'su Marco Rodzynek'in konuşması ile başlayan NOAH London 2018, Lakestar kurucusu ve CEO'su Klaus Hommels'in sunumu ile devam etti. Yıllardır Avrupa bölgesinin en önemli girişimlerini NOAH sahnesinde ağırladıklarını belirten Rodzynek, tekrar Londra'da oldukları için çok heyecanlı olduklarını da dile getirdi.

NOAH'ın 10. yılı olduğunun da altını çizen Marco Rodzynek, NOAH olarak artık daha güçlü olduklarını ve 3 konferansa sahip olduklarını da paylaştı. Mart ayında Tel Aviv ve Haziran ayında ise Berlin konferanslarını gerçekleştirdiklerini belirten Rodzynek, mobil uygulamaları olan NOAH Connect uygulamasından da bahsetti.

Bu uygulama ile katılımcıların iletişime geçebileceklerini de sözlerine ekleyen Rodzynek, arından sahneyi  Lakestar kurucusu ve CEO'su Klaus Hommels'a bıraktı. Ekosistemin değiştiğini ve teknoloji alanında eskisi kadar özgür olmadıklarını belirten Hommels, günümüz jenerasyonunun bu özgürlük için savaştığını da dile getirdi.

Yapay zeka artık durdurulamaz

Son araştırma raporlarının çocukların sosyal medya özellikle de Twitter ve Snapchat gibi uygulamaları nasıl kullandıklarını gözler önüne serdiğini de paylaşan Hommels, çocukların derslerini bitirdikten sonra günlük ortalama 3 saat boyunca sosyal medya uygulamaları kullandıklarını belirtti.

Yapay zeka teknolojilerinin artık durdurulamayacak kadar geliştiğini de belirten Hommels, önümüzdeki yıllarda tüm endüstrilerin yapay zeka teknolojilerini kullanacağını bunun kaçınılmaz olduğunu da dile getirdi. Regülasyonların kötü yerlere gidebileceğini de belirten Hommels, bunun büyük problemler açabileceğini de sözlerine ekledi.

Yorumlar
  1. İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    Yorum Yazmak için Giriş Yap
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.