NOAH Conference London 2018 bugün başlıyor

Türkiye İş Bankası'nın katkılarıyla Londra'dan takip edeceğimiz NOAH London 2018, bugün başlıyor.
NOAH Conference London 2018 bugün başlıyor

Avrupa'nın en önemli girişimcilik ve teknoloji odaklı konferanslarının başında yer alan NOAH, Berlin'in ardından Londra'da yolculuğuna devam ediyor. Türkiye İş Bankası'nın katkılarıyla Londra'dan takip edeceğimiz NOAH London 2018, bugün başlıyor.

Girişim ve girişimcileri buluşturan bir konferans olan NOAH Conference London 2018, 30 - 31 Ekim tarihlerinde Old Billingsgate Londra'da gerçekleşecek. Webrazzi olarak iki gün boyunca NOAH Conference London 2018'deki önemli detayları hem videolar hem de haberler ile sizlere aktarıyor olacağız.

700'den fazla girişimin katılacağı NOAH Conference London 2018'de 200'ü aşkın konuşmacı da yer alacak. Yatırımcı, yönetici ve girişimcilerin bir araya getirecek olan NOAH Conference London 2018'in 1800'ü aşkın katılımcı tarafından ziyaret edilmesi de bekleniyor.

Porsche, Rakuten, Intel, Facebook ve Visa gibi pek çok önemli markadan konuşmacıları ağırlayacak olan NOAH Conference London 2018, NOAH Startup Stage ile Avrupa’nın gelecek vadeden girişimlerini de sahneye taşıyacak. Dilerseniz girişim ve girişimcileri potansiyel yatırımcı ve müşteriler ile buluşturacak olan NOAH Conference London 2018 programına buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.