Innogate'in 8. döneminde ABD'ye gitmeye hak kazanan teknoloji firmaları belli oldu

ABD’ye gidecek 7 teknoloji firması, iki hafta San Francisco, iki hafta New York olmak üzere 1 ay boyunca potansiyel müşteri, iş ortakları ve yatırımcılarla bir araya gelecek.
Innogate'in 8. döneminde ABD'ye gitmeye hak kazanan teknoloji firmaları belli oldu

İTÜ ARI Teknokent liderliğinde, İstanbul Kalkınma Ajansı’nın desteğiyle yürütülen Innogate Uluslararası Hızlandırma Programı’nın yeni döneminde ABD’ye gidecek firmalar belli oldu. Programın İstanbul ayağında, 8 hafta boyunca Silikon Vadisi’nden gelen mentorlar ile bir arada programa dahil olan teknoloji firmaları, iş modeli kanvası, değer önerisi, pazar analizi, müşteri bölümleme, pazarlama stratejileri, büyüme-ölçeklenme gibi konular üzerinde çalıştı.

ABD’ye gidecek 7 teknoloji firması, iki hafta San Francisco, iki hafta New York olmak üzere 1 ay boyunca potansiyel müşteri, iş ortakları ve yatırımcılarla bir araya gelecek. Programda firmalar, sektörlerine uygun birebir satış koçluğu hizmeti alarak, pazara giriş süreçlerini kısaltacaklar. Programa katılan firmalar ayrıca Innogate’in ABD’deki ofis ve bağlantılarından 6 aya kadar yararlanabilecekler.

Innogate Uluslararası Hızlandırma Programı’nın yeni döneminde ABD’ye gidecek firmalar:

Simternet: Simternet geliştirdiği Knowizz ürünü ile 50’den fazla çalışanı olan firmaların iç iletişim, süreç yönetimi, inovatif fikir yönetimi, etkinlik yönetimi gibi çözümleri paket uygulama olarak sunuyor.

Transolt: Sürücüsüz otonom AGV taşıma sistemleri geliştirme çalışmalarını yürüten Transolt, elektronik gömülü sistemler ve yazılımları, mekatronik ve robotik sistemler ve görüntü işleme teknolojileri geliştiriyor.

Solid-ICT: Web, mobil ve backend platformlarında uçtan uca çözüm geliştiren bir yazılım evi olan Solid-ICT’nin referansları arasında birçok kurumsal şirket bulunuyor.

Acrome: Endüstriyel ve akademik alanda kullanılmak üzere robotik ve mekatronik sistemler geliştiren, kontrol ve otomasyon çözümleri sunan yenilikçi bir eğitim teknolojileri firması olan Acrome, ürünlerini otomatik kontrol, robotik tasarımı ve mekatronik alanlarında en iyi uygulama ve eğitim deneyimini sunmak için tasarlıyor.

Sixfab: IoT marketinin yüzde 50’lik dilimini oluşturan, B2B tabanlı alt sektörlerinin, elektronik donanım ihtiyaçlarını karşılamayı hedefleyen, Sixfab, bir yıldır yoğun şekilde faaliyetlerini sürdürüyor. Şirket, geçen bir yıl içerisinde pazarı ve müşterileri tanıma ve teknik yeterliliği artırmak adına terzi dikim özel projeleri gerçekleştirdi. bBu projelerden elde ettiği birikim ile modüler ürün ailesinin ilk ürünlerini üretmiş, böylelikle itici cirosunu oluşturmuş oldu.

Inhedron: 2011 yılında İstanbul’da kurulan Inhedron, 2016 yılından beri Antalya'da bin metrekare kapalı alana sahip fabrikasında üretim yapıyor. Şirket, endüstriyel elektronik ürünleri üretiyor.

Delphi Sonic: Delphi Sonic, ileri teknoloji sayesinde işletmelere makinelerin hatalarını önceden bildiriyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.