Boyner Grup'tan 29 Ekim'e özel Instagram GIF çıkartmaları

Boyner Grup'tan 29 Ekim'e özel Instagram GIF çıkartmaları

Cumhuriyet Bayramı’nın 95. yılına özel olarak 29 Ekim GIF’leri hazırlayan Boyner Grup,  Cumhuriyet coşkusunu Instagram Hikayeler'e taşıyor. Türkiye Cumhuriyeti’nin 95. yaşını “doğum günü” gibi kutlamak üzere GIFler tasarlayan ve bu GIFleri Instagram'a yükleyen şirket, sosyal medya pazarlamasında içten ve yenilikçi bir yaklaşım benimsiyor.

Instagram’ı Cumhuriyet’in 95. yılına özel tasarlanan 29 Ekim GIF’leriyle süsleyen Boyner Grup, böylece  sosyal medya kullanıcılarını Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına katılmaya da davet ediyor.

Eğer siz de bu GIFlere hikayenizde yer vermek isterseniz, Instagram Hikayeler'in GIF çıkartmalar kısmından Boyner Grup'un oluşturduğu GIFlere ulaşabilirsiniz. GIF çıkartmalar özelliğinin arama çubuğuna #yaşasıncumhuriyet #29Ekim ya da #Boynergrup yazarak bu özel GIFleri görüntüleyebilir ve hikayelerinize ekleyebilirsiniz.

Platformda yer alan GIFler arasında törenlerde kullanılan bayrak ve flamalardan özel Atatürk resimlerine, balonlardan havai fişeklere, özel süslenmiş şehir hatları vapurundan pop figürlere ve hatta doğum günü pastalarına kadar geniş bir yelpazede tasarlanan onlarca farklı figür mevcut.

Bu arada Boyner Grup’un tasarladığı bu GIFlerle, Türkiye’de ilk defa ulusal bir bayram kutlamasının özel figürlerle sosyal mecralara taşınmasını sağladığını da belirtelim.  Bu çalışma sayesinde Instagram’da ABD’nin 4 Temmuz Bağımsızlık Günü, İrlanda’nın St Patrick’s günü gibi renkli kutlamaların yanında artık 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı da yerini alıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.