Ücretsiz ve kullanımı kolay ikon bankası: Evericons

Ücretsiz ve kullanımı kolay ikon bankası: Evericons

Yeni bir web sitesi ya da uygulama üzerinde çalışıyorsanız, projenizi yayına almadan önce her şeyin eksiksiz olmasını istiyorsunuz. Yazılım başlı başına çözülmesi gereken bir alan iken, tasarım da kullanıcıları cezbetmek açısından büyük önem taşıyor. Tasarım tarafında arka plan, tema ve görsellerin yanında belki de birçok kişinin ilk bakışta fark etmediği ama tasarımın en temel elemanlarından biri olan ikonlar büyük önem taşıyor.

Gelişen teknoloji ile birlikte artan rekabet, hem modern hem de ücretsiz birçok tasarıma ulaşmamızı eskisinden daha kolay hale getiriyor. Hiçbir ücret ödemeden kullanabileceğiniz Evericons da güncel ve kullanımı kolay ikon tasarımlarını kullanıcıyla buluşturan bir platform olarak faaliyet gösteriyor.

Evericons'da, "Basic, Arrows, Security, File, Notifications, Chatting, Music, Software" gibi birçok kategoride yüzlerce ikon yer alıyor. Evericons'ın web sitesine girdiğiniz zaman ana sayfada bulunan form sizi yanıltmasın, çünkü platformda mevcut bulunan ikonları bilgisayarınıza indirmek için herhangi bir üyeliğe ihtiyaç duyulmuyor.

Eğer e-posta adresinizi aktif ederseniz, her türlü yenilikten haberdar olabiliyorsunuz. Formun altında bulunan indirme butonu ile tüm ikonları zip dosyası olarak cihazınıza indirebiliyorsunuz. Tüm ikonlar png ve svg olmak üzere iki formattan oluşuyor. Böylelikle convert etmeye ihtiyaç duymadan, size hangi format lazımsa onu kullanabiliyorsunuz.

Evericons'ı bu linkten inceleyebilir, ihtiyacınız olan ikonları indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.