Dropbox’ın doküman düzenleme aracı Dropbox Paper'a yeni güncelleme geldi

Gelen güncelleme ile kullanıcılar projeler üzerinde çalışırken, iş arkadaşlarıyla koordinasyonu ve senkronizasyonu sağlamak için yeni yollar keşfedebilecek.
Dropbox’ın doküman düzenleme aracı Dropbox Paper'a yeni güncelleme geldi

Bulut depolama servisi Dropbox’ın doküman düzenleme aracı Dropbox Paper'a bugün yeni bir güncelleme geldi. Gelen güncelleme ile kullanıcılar projeler üzerinde çalışırken, iş arkadaşlarıyla koordinasyonu ve senkronizasyonu sağlamak için yeni yollar keşfedebilecek. Yeni zaman çizelgesi özellikleri, Dropbox Paper'da ne zaman ve neyin sorumlu olduğunu gösteren görsel temsillerini oluşturma seçeneği sunuyor.

Dropbox Paper'a, geçtiğimiz yıl boyunca yeni ve kullanışlı özelliklerle sürekli iyileştirmeler yapıldı. Bu iyileştirmeler, üçüncü taraf entegrasyonları, dosya önizlemeleri için özelleştirme seçenekleri ve daha fazla destek içeriyordu. Dropbox Paper'ın yeni güncellemesi ile gelen özelliklere de biraz değinelim.

İlk olarak, zaman çizelgeleri, bir projenin her adımının haritalandırılmasına ve herkesi aynı sayfada tutmaya olanak sağlayacak.

Yeni güncelleme ile göreve tıklayarak ve görevi sürükleyerek projelerin devam eden bölümlerini gösteren zaman çizelgelerini kolayca oluşturmak mümkün olacak. Bilgileri daha iyi organize etmek için zaman çizelgesi öğesi renkleri de özelleştirebilecek. Ekip üyeleri görevlere atanabilecek ve kullanıcılar, kimin hangi görevden sorumlu olduğunu ve işlerin ne zaman bitmesi gerektiğini bilecek.

Buna bağlı olarak da son tarih atanabilecek. Durum güncellemeleri veya destekleyici dokümanlara, kısacası herhangi bir öğeye not eklenebilecek. Son tarihler ve lansman tarihleri ​​gibi önemli etkinlikleri işaretlemek için proje aşamaların ayarlanabilecek ve proje öğeleri, genel programa göre hizalanabilecek.

Bu yeni özellikler, tüm kullanıcılar için bugün aktif edilebilecek. Dropbox Paper, ücretsiz iOS uygulamasının yanı sıra web üzerinden de kullanılabiliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.