Yeni MacBook, Mac Mini ve iMac 30 Ekim'de karşımıza çıkabilir

Yeni MacBook, Mac Mini ve iMac 30 Ekim'de karşımıza çıkabilir

Geçtiğimiz hafta 30 Ekim tarihinde yeni bir etkinlik düzenleyeceğini duyuran Apple, etkinlikte neler tanıtacağı konusunda ise herhangi bir bilgi paylaşmamıştı. Bugün ortaya çıkan sızıntılar ise 30 Ekim tarihinde yeni MacBook, Mac Mini ve iMac modellerinin tanıtılabileceğine işaret ediyor.

Sızıntıların kaynağı olarak ise karşımıza Avrasya ekonomik rekabet veritabanı çıkıyor. Etkinliğe bir hafta kala macOS 10.14. işletim sistemini kullanan yeni Mac modellerini listeleyen Avrasya ekonomik rekabet veritabanı, 3 yeni modelin tanıtılacağını da sızdırmış oldu.

Sızdırılan bilgiler arasında yeni Mac Mini ve iMac modellerinin tanıtılacağından da bahsediliyor. Buradaki asıl önemli detay ise yeni bir Mac Mini modelinin tanıtılacak olması. Hatırlatmak gerekirse Mac Mini modeleri en son 1469 gün önce güncellenmişti. Bu nedenle hem tasarım hem de donanım anlamında yeniliklere sahip olan bir Mac Mini modelinin tanıtılması bekleniyor.

iPad ve AirPods 2 tanıtılabilir

Tanıtılacak diğer modelin ise MacBook Air'ın yerini alacak uygun fiyatlı bir MacBook modeli olması bekleniyor. Uygun fiyatlı MacBook modelinin 12 inçlik MacBook modeli ile aynı tasarıma sahip olan 13 inçlik retina ekrana sahip bir model olması bekleniyor.

Son olarak ise etkinlikte donanım anlamında yenilenmiş bir iMac modelinin tanıtılması bekleniyor. Bu yıl düzenlenecek 4. Apple etkinliği olacak olan 30 Ekim etkinliğinde karşımıza çeşitli sürprizler de çıkabilir. Özellikle yeni bir iPad ve AirPods 2 modelinin tanıtılmasını beklemek yanlış olmayacaktır. 30 Ekim tarihinde etkinlik ile ilgili detayları sizlere aktarıyor olacağız.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.