Square yeni POS ürünü Square Terminal'i tanıttı

Mobil ödeme girişimi Square, yeni donanım ürünü Square Terminal ile işletmelerin müşterilerine hem teknolojik hem de gösterişli bir ödeme deneyimi sunmalarını sağlayacak.
Square yeni POS ürünü Square Terminal'i tanıttı

Square, POS (Point of Sales) ürünü ailesine yeni bir donanım ürünü ekleyerek, Square Terminal'i tanıttı. Mobil ödeme girişimi artık ödeme teknolojileri dünyasında önemli bir adım daha atarak klasik anlamda POS cihazlarının yerini almaya aday bir ürün tanıttı.

Square yeni ürünüyle birlikte bildiğimiz standart POS cihazlarının tahtına göz dikmiş. Square Terminal 5.5 inçlik şık bir ekrana sahip. Bir telefon gibi gözüken bu yeni nesil POS cihazı işletmelerin hem kredi kartı hem banka kartı hem de Apple Pay da Google Pay ile ödeme alabilmelerini sağlayan bir teknolojiye sahip. Aynı zamanda Square Terminal temassız ödeme desteğiyle de birlikte geliyor.

Square Terminal cihazı 399 dolarlık fiyat etiketi ile işletmelere satılıyor. Bunun yanı sıra işlem başına komisyon ve işlem başına ücretleri de var. Ancak bunun karşılığında Square size sadece bu donanım ürününü sunmuyor, 7 gün 24 saat boyunca dolandırıcılıklara karşı koruma ve telefon desteği hizmeti de sunuyor. Yine bunun yanı sıra, işletmeler Square Terminal ile tahsil ettikleri paraları bir sonraki iş gününde banka hesaplarında görüyor. Böylece Square Terminal pek çok bankaya kıyasla avantajlı bir konumda yer alıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.