Kripto para cüzdan girişimi Cobo 13 milyon dolar yatırım aldı

Kripto paraları saklamak için cüzdan girişimi Cobo, 13 milyon dolar Seri A yatırımı aldı. Girişim bundan sonraki aşamada yeni uluslararası pazarlara açılmaya ve Cobo Vault adı verilen donanımını yaygınlaştırmaya çalışacak.
Kripto para cüzdan girişimi Cobo 13 milyon dolar yatırım aldı

Pekin merkezli kriptoparalar için cüzdan girişimi Cobo, 13 milyon dolar Seri A yatırımı aldı. Seri A yatırımının amacı ise Cobo'yu yeni uluslararası pazarlara açmak olarak belirlendi.

Bu turda yatırımcılar arasında DHVC ve Wu Capital yer aldı. Cobo aldığı yatırımla birlikte ABD, Vietnam ve Endonezya odağında Güneydoğu Asya pazarına açılmayı hedefliyor. Cobo aldığı bu Seri A yatırımıyla birlikte aldığı toplam yatırımı ise 20 milyon dolar seviyesine getirmeyi başardı. Girişimin değerlemesiyle ilgili ise henüz herhangi bir bilgi yok.

Cobo'dan yeni donanım ürünü

Cobo'nun bir diğer dikkat çekici adımı ise tanıttığı yeni donanım ürünü oldu. Cobo Vault adı verilen ürün ile fiziksel bir kriptopara cüzdanı ortaya çıkaran Cobo, bu ürünü 479 dolar fiyat etiketi ile satışa sunacak. Bu yeni tur yatırımın donanım alanında yapılan yeni ürün yatırımının da işine yarayacağı kesin. Cobo Vault adlı fiziksel kriptopara cüzdanı, askeri standartları sağlayan, fiziki açıdan oldukça güçlü malzemelerle desteklenmiş ve özellikle çip ve kriptolama ile banka seviyesinde güvenlik önemleriyle korunuyor.

Cobo Vault ürününü tanıtan resmi videoyu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=WQJ2ObfYaC4

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.