SPONSORLU

Workland hazır ofislerde ekstra maliyetler bulunmaz [Webrazzi’ye Özel %10 İndirim]

Workland hazır ofislerde ekstra maliyetler bulunmaz [Webrazzi’ye Özel %10 İndirim]
Fiyat / performans oranında İstanbul’un lideri olan hazır ofis sağlayıcısı Workland, Vadistanbul ve Eclipse Maslak şubelerinde hizmet vermeye devam ediyor.
Vadistanbul şubesinde 34, Eclipse Maslak’ta ise 44 hazır ofise sahip olan Workland, hazır ofis, sanal ofis, toplantı salonu, seminer odası ve eğitim salonu gibi imkanlar sunarken, girişimcilerden kurumsal firmalara kadar geniş bir kitleye hitap ediyor.
İstanbul’un en hareketli iş bölgesi Maslak ve trendi yaşam alanı Vadistanbul’da bulunan şubelerinde, standartların üzerinde bir hizmet sunan Workland, makul fiyatları ve ekstra hiçbir maliyet sunmaması ile rakiplerinden ayrışıyor.Workland şubelerinin verimli konumları sayesinde metroya ve toplu taşıma araçlarına hızlıca ulaşabilirsiniz. Hazır ofis hizmeti sayesinde kendiniz veya tüm ekibiniz için en ideal çalışma ortamına hemen sahip olabilirsiniz.

Her iki şubemizde de şık, modern ve ergonomik mobilyalara sahip ofisler, ücretsiz otopark, metro istasyonlarına ücretsiz ulaşım, 7/24 ofis kullanımı, 7/24 güvenlik, dijital arayüze sahip gelişmiş iklimlendirme sistemleri, günlük ve haftalık temizlik, yabancı dil bilen sekreterya hizmetleri, ücretsiz çay - kahve - su, yüksek hızlı fiber internet, ücretsiz ortak kullanım alanları, 5 farklı toplantı odalarında haftalık ücretsiz toplantı odası kullanımı, ücretsiz fiber internet gibi hizmetler mevcuttur.

Sanal ofis hizmetini kullanarak ise işletmeniz için prestijli bir lokasyonda yasal iş adresi, çağrılarınızı yanıtlayan bir sekreter ve posta yönlendirme hizmetine sahip olun. Workland'in ayrıcalıklar dünyasında ekstra hizmet var, ekstra ücret yok!Webrazzi okuyucuları, Workland çağrı merkezini aradığında, Webrazzi vasıtasıyla ulaştıklarını söylerse, tüm hazır ofislerde %10 indirim sahibi olacaklar. Workland’in ayrıcalıklı dünyasını keşfetmek için hemen tıklayın.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.