Hem kişiler hem de şirketler için online tasarımlar hazırlayan girişim: Tyle.io

Tyle.io, tıpkı online tasarım aracı Canva gibi birçok şablonu bünyesinde barındırıyor. Tyle.io'yu sadece ilk 10 tasarım için ücretsiz olarak kullanabiliyorsunuz.
Hem kişiler hem de şirketler için online tasarımlar hazırlayan girişim: Tyle.io

Kişisel olarak yaptığımız sosyal medya paylaşımlarının daha güzel, kurumsal olarak yapılan paylaşımların ise daha düzenli görünmesini sağlamak için çoğunlukla çeşitli araçlardan yararlanıyoruz. Bu araçların başını Photoshop çekiyor olsa da ne yazık ki çoğu kişi program bilgisi bakımından sınıfta kalıyor ve farklı kanallara yönelmeyi tercih ediyor.

Gerek çeşitlilik, gerekse kullanım kolaylığından dolayı en çok tercih edilen online tasarım aracı Canva olsa da Tyle.io isimli yeni girişimin de Canva'dan pek aşağı kalır yanı yok diyebiliriz. Tyle.io da tıpkı Canva gibi birçok şablonu bünyesinde barındırıyor, fakat Tyle.io'yu sadece ilk 10 tasarım için ücretsiz olarak kullanabiliyorsunuz. Eğer 10'un üzerinde tasarım yapmak istiyorsanız belirli bir ücreti gözden çıkarmanız gerekiyor. Platformda iki farklı ödeme yöntemi bulunuyor. Biri 10, 50, 100 veya 500 slayttan birini satın almanızı sağlayan "Pay-As-You-Go" iken, diğeri aylık ve yıllık ödeme seçenekleri olarak karşımıza çıkıyor.

Tyle.io ile hem fotoğraf hem de video içeriği tasarlanabiliyor. Platformu kullanmak ise gerçekten çok basit. E-posta adresinizle sisteme üye olduktan sonra herhangi bir kart bilgisi vermeniz gerekmiyor ve üyeliğiniz onaylandıktan sonra anında tasarım yapmaya başlayabiliyorsunuz. Tasarımlar için Tyle.io'nun kendi şablonlarını kullanabildiğiniz gibi kendi görsellerinizi ya da şirketinizin logosunu da tasarımınıza ekleyebiliyorsunuz. Bir şablonu birden fazla yeni şablona çevirebiliyorsunuz, böyle gördüğünüzden çok daha fazla seçeneğiniz oluyor. Aşağıdaki görselde bir şablonun üç farklı halini görebilirsiniz.

Basit arayüzü ile kullanım kolaylığı sağlayan Tyle.io'yı bu linkten inceleyebilir, platforma üye olarak ilk 10 tasarımınızı ücretsiz olarak yapabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.