Sinem Yıldız, Webrazzi Summit 2018'de Filomingo özelinde sorularımızı cevapladı

Şirketler için uzun dönem filo kiralama girişimi olarak faaliyet gösteren Filomingo'dan Sinem Yıldız da Webrazzi TV izleyicileri için hem girişimini anlattı hem de Webrazzi Summit 2018 ile ilgili düşüncelerini paylaştı.

Blockchain teknolojilerinden e-ticarete, yapay zekadan e-spora, mobilden dijitale birçok konuyu, önemli konuklarıyla birlikte ele aldığımız Webrazzi Summit 2018'i geride bıraktık. Ana Sahne ve Dijital Sahne'de gerçekleştirilen birbirinden değerli panellerin ve sunumların yanında fuaye alanında da sektörün önemli isimleriyle muhabbet etme fırsatı yakaladık.

Şirketler için uzun dönem filo kiralama girişimi olarak faaliyet gösteren Filomingo'dan Sinem Yıldız da Webrazzi TV izleyicileri için hem girişimini anlattı hem de Webrazzi Summit 2018 ile ilgili düşüncelerini Ümit Öncel'e paylaştı. "Filomingo nedir, ne iş yapar ve gelecek hedefleri nelerdir?" gibi soruların cevaplarını merak edenler, Ümit Öncel'in Sinem Yıldız'la gerçekleştirdiği röportajı yukarıdaki bağlantıdan izleyebilirler.

Webrazzi Summit 2019'da görüşmek üzere!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.