Girişimler için ücretsiz site şablonları platformu: Cruip

Girişimcilere ücretsiz site şablonları sunan girişim Cruip, tasarım sürecini basitleştirerek kullanıcıların zamandan kazanmalarına yardımcı oluyor.
Girişimler için ücretsiz site şablonları platformu: Cruip

Yeni bir girişim kurmak her ne kadar keyifli ve heyecanlı bir iş olsa da akabinde gelen süreç kimi zaman zorlayıcı olabiliyor. Yazılımın ön plana çıktığı girişimlerde girişimciler, tasarım ve PR gibi süreçler ile vakit kaybetmek istemiyorlar.

Girişimcilere ücretsiz site şablonları sunan girişim Cruip, tasarım sürecini basitleştirerek kullanıcıların zamandan kazanmalarına yardımcı oluyor. Cruip'ta 8 farklı site şablonu yer alıyor. Merak ettiğiniz şablonu denemek için siteye üye olmanız gerekmiyor, gerekli şablonun üstüne gelip "View Demo" dediğiniz anda yeni bir sekmede örnek site açılıyor. Fakat beğendiğiniz bir şablon olursa onu kullanabilmek için bir hesap açmanız gerekiyor. Cruip'ta profil sahibi olmak için açacağınız hesabı e-posta adresinizi kullanarak oluşturamıyorsunuz. Bunun yerine Twitter, Facebook ya da Google hesaplarınızdan birini kullanmanız gerekiyor.

Platformda hesabınızı oluşturduktan sonra indirmek istediğiniz şablonun üzerine gelip "Download" seçeneğini kullanarak ilgilendiğiniz şablonu zip dosyası şeklinde bilgisayarınıza indirebiliyorsunuz. İndirdiğiniz şablonu anında kullanmaya başlayabiliyorsunuz.

Özellikle girişimcilere özel olarak hazırladığı site şablonlarıyla dikkat çeken Cruip'u kullanmanın tamamen ücretsiz olduğunu bir kere daha belirtelim. Platformu bu linkten inceleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.