Mitsubishi Electric'ten Türk kahvesi servis edebilen robot

Mitsubishi Electric'ten Türk kahvesi servis edebilen robot

4. Robot Yatırımları Zirvesi ve Sergisi’ne “Sağ Kolunuz” konsepti ile katılan Mitsubishi Electric, Türk kahvesi servis edebilen yetenekli bir robot ile karşımıza çıktı. Fabrika otomasyon ürünleri ile sanayicilere yüksek katma değer sağlayan Mitsubishi Electric, Türk kahvesini köpüğü kaçmadan ve hiç bozulmadan servis edebilecek kadar yüksek hassasiyete sahip yetenekli robotunu görücüye çıkardı.

Sanayicilerin güven içinde işlerini emanet edebilecekleri sağ kolu olmaya aday robotlarını sergileyen Mitsubishi Electric, dijital dönüşüme yanıt veren yeni nesil otomasyon çözümleri sunmayı hedefliyor.

“Gıda, Yiyecek, İçecek, İlaç, Ambalaj ve Hızlı Tüketim Sektörlerinde Robotlu Çözümler” konulu panelde konuyla ilgili açıklamalarda da bulunan Mitsubishi Electric Türkiye Fabrika Otomasyon Sistemleri OEM İş Geliştirme Kıdemli Müdürü Tolga Bizel, Türkiye’de başta sanayi olmak üzere robot kullanımının hızla yaygınlaştığının altını çizdi.

Mitsubishi Electric’in Türkiye’de fabrika otomasyonu ve ileri robot teknolojileri alanında iddialı bir oyuncu olduğunu belirten Bizel, robotlar ile endüstride daha esnek bir üretim sağlamayı, üretim maliyetlerini düşürerek insan konforunu artırmayı ve ihtiyaç olan her yerde robot teknolojisinin kullanılmasını hedeflediklerini ifade etti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.