SHERPA yeni şeffaflık rehberini ilk kez Webrazzi Summit 2018'de duyurdu

SHERPA yeni şeffaflık rehberini ilk kez Webrazzi Summit 2018'de duyurdu

Kullanıcı deneyimine odaklanan dijital tasarım stüdyosu SHERPA'nın kurucusu Yakup Bayrak, Webrazzi Summit 2018 Dijital Sahne'sinde "Şeffaflığı Tasarlama Dönemi" başlıklı bir konuşma yaptı. Bayrak yaptığı konuşmada şirketlerin şeffaflaşmasının öneminin altını çizdi.

Konuşmasının başlangıcında şirketlere duyulan güven ve performans arasındaki bağlantıyı vurgulayan Bayrak, bu konuda veriler paylaştı. Bayrak, aynı zamanda şirketlerin doğru tasarlanmamış bir şeffaflık ile güven kaybına yol açtığını da belirtti. Güven kazanmayı formülize eden Bayrak, "Güven, kurum içi ve dışı iletişim, finansal raporlama ve tüm süreçlerde sahip olunan bireysel ve kurumsal niyetlerin ne kadar transparan olduklarına göre kendini modelliyor." dedi.

Bu kapsamda güveni tasarlamayı başaran firmalardan örnekler veren Bayrak, WeTogether, RightMessage ve trakto gibi firmaların aylık gelirlerini ve değelemelerini paylaştı. Aynı zamanda Buffer'ın şeffaflaşma sürecini mercek altına alan Bayrak, SHERPA olarak şimdiye kadar attıkları şeffaflık adımlarını da izleyiciler ile paylaştı.

Son olarak konuşmasında SHERPA'nın yeni şeffaflık rehberi SHERPA Hanbook'u ilk kez açıklayan Bayrak, bu yeni rehberi ilham vermek ve rehberlik etmek adına hayata geçirdiklerini ifade etti. Siz de SHERPA Hanbook'u ziyaret ederek şirketin çalışma prensiblerini, şirketteki işleyişi ve hizmetleri yepyeni bir içgörüyle gözlemleyebilir, şirketinizi şeffaflığını tasarlarken bu yeni rehberden ilham alabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.