E-posta iletilerinde kaybolmanızı önleyen platform: KanbanMail

KanbanMail, kişisel ya da kurumsal e-posta adresinizi kategoriler şeklinde düzenlemenize yardımcı olan bir girişim.
E-posta iletilerinde kaybolmanızı önleyen platform: KanbanMail

Özellikle kurumsal işlerde çalışanlar için e-postaları takip etmek en zorlu işlerden biri haline gelebiliyor. Yapılacak birçok iş gelen e-postaların için birikiyor, kimini önemli olarak işaretliyoruz. Tüm bu işaretlemelere rağmen yine de gözümüzden kaçan e-postalar olabiliyor.

KanbanMail, kişisel ya da kurumsal e-posta adresinizi kategoriler şeklinde düzenlemenize yardımcı olan bir girişim. Platforma entegre ettiğiniz e-posta adresinize gelen tüm iletiler otomatik olarak KanbanMail'de de görünüyor. Sisteme girdiğiniz zaman e-postalarınızı yönlendirebileceğiniz 4 farklı kategori yer alıyor.

Kategorilerden ilki olan To-Do'ya yapılacakları, ikinci Do-Today'e günlük işleri, In Progress'e süreci devam edenleri ve son kategori Done'a yapıp bitirdiğiniz işlerin e-postalarını iliştiriyorsunuz. Bu arada neyi yapıp yapmadığınızı daha düzenli bir şekilde görebiliyor ve buna göre programınızı oluşturabiliyorsunuz.

KanbanMail her ne kadar kullanışlı olsa da platformun sadece ilk 7 gün ücretsiz olduğunu belirtelim. Eğer aylık 8 doları gözden çıkarıp e-postalarınızı daha düzenli hale getirmek istiyorsanız KanbanMail'e muhakkak göz atmalısınız. Çünkü platform kullanım kolaylığı ve basit arayüzü ile diğer girişimlerden ayrılıyor ve herkesin kullanabileceği bir hal alıyor.

KanbanMail'e göz atmak isteyenler, bu linkten girişimi inceleyebilirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.