Sosyal medya paylaşımları için online video içeriği oluşturan platform: Offeo

Sosyal medya paylaşımları için online video içeriği oluşturan platform: Offeo

Eğer bir iş sahibiyseniz ve markanızın sosyal medya hesaplarını yönetmek için size yardım eden biri yoksa çoğu zaman işler sarpa sarabiliyor. Özellikle eğlence sektöründe faaliyet gösteren iş sahipleri, ürünlerini ya da etkinliklerini ortaya çıkarmaya yardımcı olacak interaktif videolar hazırlamakla hatırı sayılır bir şekilde vakit kaybediyorlar.

Hazır şablonlarla, online video içerikleri hazırlamayı olanaklı hale getiren Offeo ise sosyal medya hesaplarının daha keyifli görünmesine olanak sağlıyor ve video hazırlamakla geçen zaman kaybını en aza indirgiyor.

Ücretsiz abonelikle sınırsız video oluşturma

Sadece web üzerinden video oluşturabildiğiniz Offeo'da Free, Basic ve Premium olmak üzere üç farklı abonelik türü bulunuyor. Tüm kategorilerde sınırsız video oluşturma özelliği bulunsa da Free'de oluşturulan videolar maksimum 720p kalitesinde olurken, Basic ve Premium'da videolar 1080p kalitesine sahip oluyorlar. Free hesabında herhangi bir ücret ödenmezken, Basic için aylık 9 doları (yıllık abonelikte aylık 7 dolar), Premium üyelik içinse aylık 49 doları (yıllık abonelikte aylık 39 dolar) gözden çıkarmak gerekiyor.

Platformda video oluşturmak ise gerçekten çok kolay. Kendinize bir Offeo hesabı oluşturduktan sonra istediğiniz boyuttaki şablonları seçiyorsunuz. Seçtiğiniz şablonun arka plan, yazı stili, yazı boyutu, kullanılan müzik ve videonun süresi gibi birçok özelliği de kişisel zevklerinize göre ayarlayabiliyorsunuz.

Platformu kullanmadan önce nasıl video oluşturacağınız ise size minik videolarla anlatılıyor. İsterseniz kendi şablonlarınızı ve görsellerinizi de videoya dahil edebiliyorsunuz. Oluşturduğunuz videoyu indirmek istediğinizde mp4'ten gif'e kadar birçok formatı kullanabiliyorsunuz. Eğer videonuzu birileriyle paylaşmak istiyorsanız ön izlemenin bulunduğu bir link oluşturabiliyorsunuz.

Sosyal medyada daha interaktif paylaşımlar yapmak istiyor ve buna vakit ayıramıyorsanız hiç şüphesiz Offeo size yardımcı olacaktır. Platforma buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.