Kripto paralar için portfolyo platformu Blockfolio, 11,5 milyon dolar yatırım aldı

Tüm kripto paralarınızı tek bir çatı altından takip edebilmenizi sağlayan girişim Blockfolio, Pantera Capital'ın başı çektiği yatırım turunda 11.5 milyon dolar yatırım aldı.
Kripto paralar için portfolyo platformu Blockfolio, 11,5 milyon dolar yatırım aldı

Kriptoparalar için portfolyo yönetim platformu Blockfolio, bu alanda faaliyet gösteren ve şu ana kadar adını duyurmuş olan başarılı bir girişimdi. Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple ve benzeri toplamda 3 binden fazla kriptoparayı destekleyen Blockfolio, önemli bir yatırım aldı.

Yatırım, kriptopara alanında yaptığı fonlamalarla bilinen Pantera Capital'ın liderliğinde gerçekleşti. Kriptopara borsaları Bitmex ve Huboi'nin yanı sıra, Danhua Capital, DCM Ventures, Abstract Ventures, Mayfield ve Pathfiender da tura katılan yatırımcılardan oldu.

Global olarak 80'den fazla borsa ile entegre çalışan Blockfolio, gerçek zamanlı olarak verileri sunuyor. Elinizde tuttuğunuz kriptoparaların durumu, kar ya da zarar durumunuzu anlık olarak gösteren Blockfolio, aynı zamanda kurabileceğiniz fiyatlama alarmları ve size sağladığı anlık haberlerle piyasanın durumunu çok yakından takip edebilmenize aracı oluyor.

2014 yılında Dash'in erken yatırımcıları tarafından kurulan Blockfolio, bugüne kadar 4,5 milyondan fazla indirilmeyi başardı. Blockfolio sadece iOS ve Android uygulamalarıyla mobil uygulama olarak hizmet veriyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.