Sosyal medya için hikaye hazırlama uygulaması: Unfold

Sosyal medya için hikaye hazırlama uygulaması: Unfold

Bildiğiniz gibi Snapchat ile hayatımıza giren hikayeler özelliği neredeyse tüm sosyal medya uygulamalarında kullanılmaya başlandı. Bugün ise hem daha kolay bir şekilde hem de daha profesyonel hikayeler hazırlamanıza yardımcı olacak Unfold isimli bir uygulama ile karşınızdayız.

25 farklı şablon ve 5 yazı fontu

Instagram için başarılı hikayeler hazırlamanıza olanak sağlayan Unfold, sunduğu hazır şablonlar sayesinde hikaye hazırlama sürecini oldukça kolaylaştırıyor. Ortaya sinematik anlamda daha başarılı işler çıkarmanıza imkan veren Unfold, ücretsiz versiyonunda 25 farklı şablon ve 5 yazı fontu sunuyor.

Hem fotoğraf hem de videolar için kullanılabilen Unfold, oluşturduğunuz hikayeleri yüksek kalitede indirmenize de olanak tanıyor. Ücretli bir versiyona da sahip olan Unfold, bu versiyonunda 25 şablonun yanı sıra ekstra olarak 60 farklı şablon da sunuyor.

Unfold'u kullanmak için uygulama ile Instagram hesabınızı bağlamanız gerekmediğini de belirtelim. Tek yapmanız gereken Unfold ile hikayelerinizi oluşturduktan sonra bu dosyaları indirmeniz. Sonrasında indirilen hikayeleri dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Dilerseniz özellikle görsel anlamda başarılı hikayeler oluşturmak için biçilmiş kaftan olan Unfold uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.