Webrazzi Summit erken kayıt indirimi için son 60 saat!

Webrazzi Summit 2018'in erken kayıt indirimi için son 60 saate girdik. Avantajlı biletler için son zaman dilimi, 14 Ekim Pazar saat 23:59 olacak.
Webrazzi Summit erken kayıt indirimi için son 60 saat!

Webrazzi Summit 2018, her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye internet ekosisteminin buluşma yeri olacak. 17 Ekim’de birbirinden değerli konuşmacıları ağırlayacağımız Webrazzi Summit geçmiş yıllarda olduğu gibi Wyndham Grand İstanbul Levent’te gerçekleşecek.

Blockchain teknolojilerinden yapay zekaya, yatırım ekosisteminden finansal teknolojilere, e-ticaretten dijital pazarlamaya ve e-spora kadar birçok konu başlığının ele alınacağı konferansımızın erken kayıt indirimi için son 60 saate girmiş bulunuyoruz.

Bir süredir devam eden erken kayıt indirimimizden yararlanmak istiyorsanız, havale ile ödeme gerçekleştirmek isteyenler için bugünün son gün olduğunu belirtelim. Kredi kartı ile ödeme yapacaklar için ise son zaman diliminin 14 Ekim Pazar günü saat 23:59 olduğunu hatırlatalım.

Maksimum kartı olan katılımcılar biletleri yüzde 20 indirim avantajı ile alabilecekler. Unutmayın, 14 Ekim Pazar gününü 15 Ekim Pazartesi gününe bağlayan gece, bilet fiyatları 1770 TL'den 2065 TL'ye çıkacak.

17 Ekim'de görüşmek üzere!

WEBRAZZİ SUMMIT 2018 SPONSORLARI

Elmas Sponsorlar

  

Platin Sponsorlar

 

Altın Sponsorlar

       

Gümüş Sponsorlar

  

Startup Lounge Ortakları

 

Medya Sponsorları

  

Destekleyenler

   

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.