Dijital öğrenme çözümleri sunan yerli girişim: Infinity CloudLMS

Dijital öğrenme ile ilgili tüm gereksinimleri karşılayan Infinity CloudLMS, son 4 yıl içinde geliştirildi. 
Dijital öğrenme çözümleri sunan yerli girişim: Infinity CloudLMS

Müşterilerinin A’dan Z’ye dijital öğrenmeyle ilgili tüm gereksinimlerini karşılayan bir çözüm olarak karşımıza çıkan Infinity CloudLMS, son 4 yıl içinde geliştirildi. İlkay Öztürk tarafından kurulan şirket, önce her müşterisine dağınık on-premise çözümler sunarken, ilerleyen dönemlerde hepsinin güçlü yönleri ve ortak özelliklerini bir araya getirerek ve Infinity CloudLMS çözümünü yarattı.

Yıldız Teknik Üniversitesi'nin TeknoPark'ında bir ofise sahip olan Infinity CloudLMS, şu an için 19 kişilik bir ekip tarafından yönetiliyor. Platform ve içerik geliştirme olmak üzere iki ana alanda hizmet veren Infinity CloudLMS, kullanıcısının dijital öğrenmeyle ilgili ihtiyaçlarını karşılıyor.

Platform, yani yazılım ve teknoloji çözümleri sunan Infinity CloudLMS, çekirdek bir ürüne sahip olsa da aynı zamanda müşterileri için çeşitli özelleştirmeler yapabiliyor. Infinity CloudLMS'in 30'dan fazla modüle sahip olduğunu da belirtelim. Infinity CloudLMS'in hizmet verdiği bir diğer alan ise içerik geliştirme.

Kendine ait 350’den fazla katalog eğitimlerini kurumlara sunabilen Infinity CloudLMS, bunları aynı zamanda www.hizliegitim.com'da B2C olarak da konumlandırmış durumda. Söz konusu eğitimleri kurumlar ister olduğu gibi ister kendilerine özgün hale getirerek kullanabiliyorlar.

300'ü aşkın müşteriye hizmet veriyor

Ayrıca Infinity CloudLMS'in özgün içerik üretimi konusunda da animasyon, tasarım, kurgu, çekim gibi tüm işlemleri yapabilen bir stüdyoya sahip olduğunu da belirtelim. Şu an için 300'ü aşkın kurumsal müşteriye hizmet veren Infinity CloudLMS, tüm servislerini AWS üzerinde konumlandırmış durumda.

Firmanın en önemli rakiplerinden biri ise uzaktan kurumsal eğitimi dijital hale getiren bir başka girişim olan Enocta. Özellikle mobil uygulamalardaki teknolojileri sayesinde rakiplerinin önüne geçmeyi hedefleyen Infinity CloudLMS, Enterprise lisanslama, bulut veya on-premise satın alma + bulut üzerinden kiralama gibi seçenekler sunuyor.

İlerleyen dönemlerde mikro destekleyici yenilikçi ürünler çıkarmaya da planlayan Infinity CloudLMS'in en büyük hedefi ise yurt dışına açılmak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.