Dijital Harçlık uygulaması Manibux, Bahçeşehir Koleji Basketbol Takımı ile iş birliğine gitti

Manibux, 2018 – 2019 eğitim öğretim yılından itibaren Bahçeşehir Koleji'ndeki tüm öğrencilere ve velilerine güvenli dijital harçlık hizmeti sunmaya başladı.
Dijital Harçlık uygulaması Manibux, Bahçeşehir Koleji Basketbol Takımı ile iş birliğine gitti

Çocuklara harçlık vermenin en kolay ve güvenli yolu olarak 2017 yılında karşımıza çıkan Manibux, yeni bir iş birliği ile karşımızda. Gençlerin spora olan ilgisini artırmak için Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’ne katılmaya hak kazanan Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü’ne sponsor olan Manibux, 2018 – 2019 eğitim öğretim yılından itibaren Bahçeşehir Koleji'ndeki tüm öğrencilere ve velilerine güvenli dijital harçlık hizmeti sunmaya başladı.

Hatırlatmak gerekirse Manibux, Android veya iOS mobil uygulamaları üzerinden aktif edilerek ailelerin güvenle harçlık gönderebilecekleri ve gençlerin de mağazalarda, internette ve oyunlarda veya tüm banka POS ve ATM’lerinde kullanabilecekleri Troy özellikli bir kart

Manibux sayesinde aileler uygulama üzerinden anında harçlık gönderebildikleri gibi, çocuklarına düzenli harçlık da tanımlayabilirler. Aynı zamanda harçlık veren ailelerin çocuklarının harcamalarını takip edebileceğini ve finansal okuryazarlığı öğrenmelerine katkı sağlayabileceklerini de ekleyelim.

Bilet ve takım ürünlerini satın alabilecekler

Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü’nün resmi kartı olma özelliğini de taşıyan Manibux ile gençler, karşılaşma biletlerini ve takım ürünlerini avantajlı koşullarla satın alabilecekler. Gençlerin ortaklaşa gerçekleştirilecek etkinlik ve promosyonlar ile sezon boyunca tam bir basketbol şöleni yaşayacaklarını da iletelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.