Anne-bebek markası ebebek, 11 ülkede hizmet verecek

Anne-bebek markası ebebek, 11 ülkede hizmet verecek

Anne-bebek ürünleri dikeyinde faaliyet gösteren çok kanallı perakende girişimi ebebek, Türkiye'den sonra şimdi de 11 farklı ülkede faaliyet gösterecek.

Bebek giyiminden, bebek bakım ürünlerine; ıslak mendillerden, beslenme ürünlerine kadar anne ve bebeğin tüm ihtiyaçlarını karşılamayı misyon edinen ebebek.com'un Türkiye dışında hizmet vereceği ülkeler ABD, İngiltere, Almanya, Fransa, İspanya, İtalya, Belçika, İsviçre, Danimarka, Hollanda ve Azerbaycan oldu.

Bebek.com, 2000 yılında anne ve babaların hamilelik ve bebek bakımıyla ilgili bilgi ihtiyaçlarını karşılayacak bir içerik sitesi olarak kurulmuş, ekip Türkiye’de kaliteli içerik sitelerine bile reklam verilmediği gerçeğiyle yüzleştikten sonra 2001’de finansman yolu olarak ebebek.com‘u ticari faaliyetlerine eklemişti. Ebebek, 2003 yılında da "click to brick" denilen e-ticaretten perakende mağazacılığa geçiş yapmıştı.

Şirket yurt dışına açılma kararıyla, şimdi de yerli üretim olan birçok markayı 11 ülkedeki anne ve bebekle buluşturmayı hedefliyor. Ebebek, annenin ve bebeğin, doğum öncesinden başlayıp 4 yaşa kadar uzanan süreçteki tüm ihtiyaçlarını, günün 24 saati hem e-ticaret sitesinden hem de fiziksel mağazalardan karşılanmasını sağlıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.