Apple Wallet'a öğrenci kimliği desteği geldi

Apple, Wallet için öğrenci kimliği desteğini kullanıma sundu.
Apple Wallet'a öğrenci kimliği desteği geldi

Apple Watch ve iPhone modelleri için geliştirilen temassız ödeme sistemi Apple Wallet'a yeni özellikler geliyor. Apple Wallet çözümünün öğrencilerin hayatlarını kolaylaştırması için çalışmalar yapan Apple, Apple Wallet için öğrenci kimliği desteğini kullanıma sundu.

Artık Apple Wallet kullanan üniversite öğrenciler, Wallet'ı üniversite binalarına giriş, yiyecek ve kitaplar için ödeme ve çeşitli kampüs hizmetleri için kullanabilecekler. Tabii ki Apple Wallet'a gelen öğrenci kimliği desteğinin şu an için sınırlı sayıda üniversite için kullanıma sunulduğunu da ekleyelim.

Apple Wallet'ın öğrenci kimliği desteğini şu an için sadece Duke University, University of Alabama ve University of Oklahoma öğrencileri kullanabiliyor. Bu hamlenin pek de sürpriz olmadığını da ekleyelim. Apple, geçtiğimiz Haziran ayında düzenlenen WWDC 2018 etkinliğinde Apple Wallet için öğrenci kimliği desteği geleceğini açıklamıştı.

2018 yılı sonunda 6 üniversitede kullanılacak

2018 yılının sonuna kadar öğrenci kimliği desteğinin Johns Hopkins University, Santa Clara University ve Temple University için kullanıma sunulacağını da belirtelim. Apple Wallet için sunulan öğrenci kimliği desteğinin ABD dışındaki üniversitelere ne zaman sunulacağı konusunda ise herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.