Yerli bulmaca oyunu Four Plus, 145 bin oyuncuya ulaştı

Ercan Akkaya ve Günay Sert tarafından geliştirilen Four Plus, yaklaşık 6 ay içinde kullanıma sunuldu.
Yerli bulmaca oyunu Four Plus, 145 bin oyuncuya ulaştı

Özellikle bulmaca oyunu sevenler için oldukça başarılı bir alternatif olarak karşımıza çıkan Four Plus, toplamda 145 bin kullanıcıya ulaştı. Bağımsız oyun geliştiricileri Ercan Akkaya ve Günay Sert tarafından geliştirilen Four Plus, yaklaşık 6 ay içinde kullanıma sunuldu.

Hem iOS hem de Android platformlarında ücretsiz olarak mevcut durumda olan Four Plus, eğlenceli mekaniklere sahip olan bir bulmaca oyunu. Özellikle bulmaca oyunu denince akla gelen ilk oyunlardan olan 2048'e oldukça benzeyen Four Plus, dikey ve yatay çizgileri bir araya getirerek artı elde etmeye çalıştığınız bir oyun.

Elde edilen artıların kare formunda bir araya gelmesiyle birlikte ise patlatılabilir kafesler yaratılıyor. Yüksek puan elde etmek için ise olabildiğince fazla kareyi bir araya getirerek ortadan kaldırmanız gerekiyor. Günlük, haftalık ve aylık olmak üzere üç farklı lider tablosunda diğer kullanıcılarla rekabet edebildiğiniz Four Plus, yapılması gereken çeşitli görevlerle de destekleniyor.

Günlük ortalama aktif oyuncu sayısı 12 bin

Şu ana kadar 145 bin kişi tarafından indirilen Four Plus, toplamda 1,6 milyon kez oynandı. Oyunda geçirilen ortalama süre 32 dakikaya, hamle sayısı ise 119 milyona ulaştı. Toplamda 24 milyon artı kafesi patlatılan oyunda, ortalama günlük aktif oyuncu sayısı ise 12 bin.

En çok İngiltere, Çin, Türkiye, Fransa, İtalya ve Almanya'dan kullanıcılara sahip olan Four Plus, App Store’da 45 ülkede ‘Öne Çıkan Oyunlar’ listesine de girmeyi başardı. Dilerseniz önümüzdeki dönemde farklı oyun modları ve dil seçenekleri de kazanacak olan Four Plus'ı Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.