SPONSORLU

Kripto para borsası EXMO, Türkiye pazarına girdi

Kripto para borsası EXMO, Türkiye pazarına girdi

2013 yılında kurulan EXMO; Londra, Kiev, Barcelona ve Moskova'da ofisleri ile faaliyet göstermektedir. Doğu Avrupa'nın #1 numaralı kriptopara borsası olan EXMO, dünyanın da hacim ve likidite anlamında en büyük borsalarından biridir. Platformda 1,5 milyon aktif kullanıcı, 50.000 aktif işlem yapan kişi, 315.000 günlük ziyaretçi, 76 farklı işlem imkanı, 6 itibarî para birimi (TRY, USD, EUR, RUB, PLN, UAH) bulunmakta ve EXMO'nun günlük ortalama ticaret hacmi 50 milyon dolardır. Bu ayın başında ise EXMO Türkiye pazarına açıldığını açıkladı.

Açık, anlaşılır bir arayüz ve hızlı işlem yapma imkanı sunan EXMO, müşterilerine 2 faktörlü bir kimlik doğrulama yöntemi sunuyor - en yüksek yatırım güvenliği seviyesi.  7/24 mevcut Türkçe, İngilizce ve Rusça destek, alım-satım yapanlar için analitik araçlar, banka kartı ile para çekme imkanı, kullanımı kolay bir yazılım, ve yeni başlayanlar için birçok ayrıntılı açıklama. TRY, EUR, USD, RUB, PLN, UAH ve kripto para birimleri arasında işlem yapma imkanı (platformda 24 tane bulunmaktadır.)

EXMO asla hacklenmemiştir. Paranız için yüksek seviye güvenlik ve 2 faktör güvenlik ile Google kimlik denetleyicisi ile para çekme doğrulaması sunmaktadır.

Kullanılabilen Para Birimleri: TRY, EUR, USD, RUB, PLN, UAH.

EXMO'nun ülkemiz kullanıcılarına özel servisleri:

  • BTC/TRY ve ETH/TRY ile işlem yapma imkanı.
  • Türkçe web sayfası;
  • 7/24 Türkçe destek.

ve bugün EXMO, Türkiye'ye açılmasına özel bir teklif sunuyor:

Türk lirası (TRY) deposit ve çekimlerinde 0 komisyon

EXMO kullanıcıları Skrill aracılığıyla 0% komisyon ile TRY deposit etme fırsatına sahip olacak (Eylül 26 - Ekim 9). Bu teklif tüm kayıtlı platformlarda ve onaylı üyeler için geçerlidir.

Bir başka ayrıcalık ise, EXMO kullanmak için doğrulama zorunlu değildir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.