CryEngine oyun motorunun yeni versiyonu olan CryEngine 5.5 yayınlandı

İlk olarak GDC 2018’de duyurulan CryEngine 5.5 yayınlandı.
CryEngine oyun motorunun yeni versiyonu olan CryEngine 5.5 yayınlandı

Almanya merkezli bağımsız oyun geliştirme stüdyosu Crytek, kendi geliştirdiği oyun motoru CryEngine'in en yeni sürümü olan CryEngine 5.5'i yayınladı. İlk olarak GDC 2018’de duyurulan CryEngine 5.5 ile birlikte CryEngine için bir dizi geliştirme, iyileştirme, yeni öğrenim imkanları ve kaynak koduna tam erişim gelmiş durumda.

CryEngine 5.5 sayesinde artık dünyanın dört bir yanından oyun geliştiricileri, CryEngine'in gücüne tam, sınırsız ve kolay erişime ve ünlü oyun motorunda uzmanlaşma fırsatına sahip olacaklar. CryEngine kullanarak oyun geliştiren kullanıcıları CryEngine 5.5 sayesinde bu zamana kadarki en hızlı ve en kolay geliştirme deneyimini yaşamaları hedefleniyor.

Yeni özellikler ve iyileştirmeler ile geliyor

CryEngine 5.5 versiyonunda SVOGI iyileştirmeleri, belgelendirmede revizyonu, Flappy Boid, Sandbox UI / UX değişiklikleri, arazi nesnesi harmanlama, güncellenmiş varlık bileşenleri, arazi sistemi iyileştirmeleri, oyun platform eklentileri, CryEngine sürümleri ve tam editör kaynak kodu, birlik göç rehberi, yeni Sandbox seviye dosya biçimi ve otomatik paketleme ve yedekleme gibi yeni özellik ve güncellemeler bulunuyor.

Ayrıca CryEngine kullanıcılarının bu güncelleme ile birlikte Hunt: Showdown oyununda kullanılan tüm özellik ve geliştirmeleri kullanabileceklerini de ekleyelim. Dilerseniz Crytek'in oyun motoru olan CryEngine'in yeni versiyonu CryEngine 5.5'i buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.