Festivaller için kapalı-devre ödeme sistemi: EventPay Pro

EventPay Pro, festivaldeki tüm para yönetimi organizasyonunu tek bir platformda topluyor. EventPay Pro, festival yönetimine de şeffaf bir finansal yönetim olanağı sağlıyor.
Festivaller için kapalı-devre ödeme sistemi: EventPay Pro

Ülkemizin köklü dijital ürün geliştirme firmalarından olan Positive A Digital Approach tarafından geliştirilen EventPay Pro, kalabalık festivaller için bir ödeme yöntemi sunmayı vadediyor. Festivaldeki tüm para yönetimi organizasyonunu tek bir platformda toplayan EventPay Pro, fiş sıralarını ortadan kaldırarak katılımcılara çok daha iyi bir festival deneyimi sunuyor.

Festival yönetimine de şeffaf bir finansal yönetim sağlayan EventPay Pro, tamamen kapalı-devre ödeme sistemi olarak hizmet veriyor. EventPay Pro'nun oldukça kolay bir kullanıma sahip olduğunu da belirtelim.

Festivale özel olarak hazırlanan mobil uygulamayı indiren festival katılımcıları, mobil uygulama üzerinden kredi kartları ile online ödeyerek hesaplarına bakiye yüklüyor ve satış noktalarında uygulama içindeki kişiye özel QR kodlarını okutarak ödemelerini yapıyorlar.

İlk olarak Gezgin Fest'te kullanıldı

Akıllı telefon kullanmak istemeyenler veya nakit para yüklemek isteyen katılımcılar için de kasa noktalarında festivale özel olarak hazırlanmış alışveriş kartları bulunuyor. Dileyen katılımcılar özel olarak hazırlanan alışveriş kartlarını alıp para yüklüyorlar. Her bir karta özel QR kodu bulunan alışveriş kartlarındaki harcamaları mobil uygulama üzerinden takip edilebildiğini de belirtelim.

Tabii ki kart veya uygulama içine yüklenen tüm para kullanılmak zorunda da değil. Katılımcılar festival sonunda yükledikleri paradan artan bakiyelerinin iadesini hesaplarına alabiliyorlar. Satıcılar ise ödeme alabilmek için iOS ve Android platformlarında yer alan satıcı uygulamalarını kullanıyorlar. Telefonlarına indirdikleri satıcı uygulamalarına festival öncesinde oluşturulan kullanıcı adı ve şifreleri ile girerek ödeme almaya başlıyorlar. EventPay Pro'nun ilk defa Gezgin Fest gençlik festivallerinde kullanıldığını da ekleyelim.

Toplamda 7 gün süren festivallerde EventPay Pro sayesinde nakit ve kredi kartı kullanılmaksızın mobil uygulama ve alışveriş kartları ile toplamda 250 binden fazla alışveriş hızlı ve sorunsuz olarak gerçekleşti. Festival sahiplerinin yıllık üyelik bedeli ile sunulan iOS ve Android mobil uygulamalarında festival tanıtımını yapabildiklerini de belirtelim.

Uygulama, festival günlük programı ve sahne takvimi, konser ve sanatçı detayları, yeme - içme mekanları, atölyeler, festival haritası, yol tarifi, yardım, sıkça sorulan sorular gibi özellikler de barındırıyor. Festival sahiplerine sistem üzerinden festivaldeki tüm alışveriş akışını anlık olarak takip etme imkanı da sunan EventPay Pro, en çok satılan ürünlerden tutun da satışı düşen alanlara kadar pek çok detay paylaşabiliyor.

Festivaller ile beraber yakında eğlence mekanları, plajlar ve oteller tarafında da kullanılmaya başlanacak olan EventPay Pro, Türkiye’deki eğlence dünyasının cüzdan uygulaması olmayı hedefliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.