Netmarble'dan yeni RPG oyunu: Phantomgate: The Last Valkyrie

Netmarble, yeni mobil oyununu tüm dünya ile aynı anda Türkiye’de de kullanıma sundu. RPG türünde bir oyun olarak karşımıza çıkan Phantomgate: The Last Valkyrie, İskandinav mitolojisinden ilham alıyor.
Netmarble'dan yeni RPG oyunu: Phantomgate: The Last Valkyrie

Hem Asya'nın hem de dünyanın en önemli mobil oyun şirketlerinden biri olan Netmarble, yeni mobil oyununu tüm dünya ile aynı anda Türkiye’de de kullanıma sundu. RPG türünde bir oyun olarak karşımıza çıkan Phantomgate: The Last Valkyrie, İskandinav mitolojisinden ilham alıyor.

155 ülkede kullanıma sunuldu

Hem iOS hem de Android platformları için ücretsiz olarak sunulan Phantomgate: The Last Valkyrie, macera türünde oyunlar sevenler için biçilmiş kaftan. Dünya çapında Çin dışında 155 ülkede piyasaya çıkan Phantomgate: The Last Valkyrie oyununda Astrid adlı bir karakteri kontrol ediyoruz.

Oldukça başarılı bir hikayeye sahip olan Phantomgate oyununda Astridkendisini esaretten kurtarmak için tanrılara meydan okuyan annesini, çılgın tanrı Odin'in pençelerinden kurtarmak için bir yolculuğa çıkıyor. Phantomgate kullanıcılarına klasik tur bazlı RPG mücadelesi ile gerçek zamanlı PvP özelliklerinin iç içe geçtiği bir deneyim sunuyor.

Phantomgate: The Last Valkyrie oyunun sadece bir RPG oyunu olmadığını aynı zamanda içinde güzel platform oyunu tarzı bölümler bulunduğunu da belirtelim. Yeni oyunları ile ilgili açıklamalarda da bulunan Netmarble Bölüm Direktörü Jung-ho Lee, takipçilerin Netmarble oyunlarında görmeye alıştığı ayrıntılı oyun mekaniğinin mobil cihazlarda sunulan en iyi oyun içi grafiklerden bazıları ile zenginleştirildiğini belirtti.

Dilerseniz Phantomgate: The Last Valkyrie oyununu Android için buradan, iOS için ise buradan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.