Canlı sohbet kullanan işletmeler için yerli çözüm: Onboardio

Baran Özbek tarafından kurulan Onboardio, şu an için 4 kişilik bir ekip tarafından yönetiliyor. Onboardio, Workup girişimcilik programının üçüncü dönemine seçilen 12 girişim arasında yer alıyor.
Canlı sohbet kullanan işletmeler için yerli çözüm: Onboardio

Canlı sohbet kullanan işletmelerin işini kolaylaştırmayı hedefleyen bir girişim olarak karşımıza çıkan OnboardioWorkup girişimcilik programının üçüncü dönemine seçilen 12 girişim arasında da yer alıyor. Baran Özbek tarafından kurulan Onboardio, şu an için 4 kişilik bir ekip tarafından yönetiliyor.

Canlı sohbet kullanan işletmelerin kullanıcılarının analitik datasını gözlemleyerek sorabileceği potansiyel soruların cevaplarını daha soru sorulmadan bulabileceği bir girişim olan Onboardio, işletmelerin sohbet yükünü azaltırken, müşteri etkileşimini ve dönüşüm oranının artmasına yardımcı oluyor.

Sohbet oturumlarını yüzde 20 oranında azaltıyor

2017 yılının Eylül ayında kurulan Onboardio'nun ürünü ise yaklaşık 6 ay içinde kullanıma sunuldu. İlk kullanıcılarını bu ay itibariyle almaya başlayan Onboardio, şu ana kadar kullanıcılarında sohbet oturumlarını ortalama yüzde 20 oranında azalttığını iddia ediyor.

Analitik verileri okuyarak daha soru sorulmadan ilgili cevapları verebilen bir çözüm olması ile rakiplerinin önüne geçmeyi hedefleyen Onboardio, hem ülkemizde hem de yurt dışında rakiplere sahip. Onboardio'nun Chatbot sağlayıcıları ile pek çok ortak noktası olmasına rağmen kendini bir Chatbot çözümü olarak tanımlamadığını da belirtelim.

Aylık ve yıllık üyelik ücretleri üzerinden bir gelir modeli oluşturan Onboardio, bugüne kadar herhangi bir yatırım almadı. Yeterince iyi bir ürünle, daha kolay ve tekrar eden süreçleri yazılımın üstlendiği, insanın ise sadece daha karmaşık ve görece daha zor konularla ilgileneceği bir geleceğe inanan Onboardio, canlı sohbet satın alındıktan sonra akla ilk gelen ürün olmayı hedefliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.