Worklead: Tasarım ve yazılım alanında remote işleri listeleyen e-posta hizmeti

Worklead: Tasarım ve yazılım alanında remote işleri listeleyen e-posta hizmeti

5 Bin dolardan fazla olan tasarım ve yazılım projeleri ve uzaktan işleri listeleyen Worklead, bu projeleri e-posta ile kullanıcılarına biliriyor. Kullanıcılar bu müşteri/firmalarla konuşarak işi alabiliyor.

Worklead e-posta ile ilettiği proje ve işlerin başka yerde bulunmadığını iddia ediyor. Girişim aynı zamand sizi yeni proje ve iş arama yükünden de kurtardığını belirtiyor.

Wroklead'in ücretli ve ücretsiz olarak iki versiyonu bulunmakta. Ücretsiz kullanıcılar haftada 4 proje ya da iş ilanı alabilirken, Premium kullanıcılar haftada 5 kat daha fazla proje ilanı alabiliyor. 5 dolar olan Premium üyelik sayesinde kullanıcıların ilanlara 2 saat daha erken ulaşabildiğini belirtelim.

Bu ilanların size yulaşabilmesi için Worklead'in ana sayfasınae-posta adresinizi bırakmanız yeterli. Sonrasıdaki 48-72 saat içinde ilk projenizi görüntüleyebiliyorsunuz. Özellikle belli bir ülke veya şirket kısıtlamasına sahip olmayan Worklead, dünya genelindeki tüm şirketlerden proje ve işleri size iletebiliyor.

Şimdilik UI/UX, grafik tasarım ve front-end yazılım mühendisleri arayan müşterilerinin ilanlarını paylaşan Worklead, işe girmeniz halinde sizden bir komisyon da almıyor. Aynı şekilde şirketlerden bir komisyon alınması da söz konusu değil.

Bu arada girişimin Product Hunt sayfasında girişimin Mailwork ve Folyo'dan içerik kopyaladığına dair iddialar bulunduğunu da belirtelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.