Yeni iPhone modellerinin isimleri Apple'ın web sitesinde göründü

Yeni iPhone modellerinin isimleri Apple'ın web sitesinde göründü

Dün merakla beklenen yeni iPhone modellerinin “Xs”, “Xs Max” ve “Xr” isimleri ile tanıtılabileceğini sizlere aktarmıştık. Bugün ise bu haberleri doğrulayan bir bilgi ortaya çıktı. ATH'de paylaşılan bir habere göre “Xs”, “Xs Max” ve “Xr” isimleri Apple'ın kendi web sitesinde ortaya çıktı.

Büyük iPhone modeli için iPhone Xs Max ve uygun fiyatlı model için iPhone Xr isimleri ön plana çıkmış olsalar da pek çok kaynak bu iki modelin "iPhone XS Plus " ve "iPhone XC" olarak tanıtılabileceğini de iddia ediyordu. Fakat bugün ortaya çıkan bilgilerle birlikte yeni iPhone modellerinin “Xs”, “Xs Max” ve “Xr” isimleri ile tanıtılacağı neredeyse kesinleşmiş oldu.

Apple Watch Series 4 ile ilgili bilgiler de ortaya çıktı

Hatırlatmak gerekirse iPhone X'in yerini alacak olan model iPhone Xs, ailenin büyük ekranlı üyesi olması beklenen iPhone Xs Max ve son olarak iPhone Xs ailesinin uygun fiyatlı seçeneği olan model ise iPhone Xr isimlerine sahip olacak. Sitenin içinde yer alan bir başka bilgi ise Apple Watch Series 4 ile ilgili.

Bu akşam Türkiye saati ile 20.00'da düzenlenecek olan etkinlikte iPhone modelleri ile tanıtılması beklenen Apple Watch Series 4'ün boyutu da ortaya çıktı. Yeni Apple Watch modeli 40 ve 44 mm seçenekleri ile karşımıza çıkacak. Hatırlatmak gerekirse Apple Watch Series 3 modeli 38 ve 42 mm olmak üzere iki farklı boyut seçeneğine sahipti. Etkinlik ve tanıtılacak olan modeller ile ilgili tüm detayları sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.