DMEXCO 2018'de CRM ve veri tabanı özelindeki 9 girişim

DMEXCO 2018'de sahne alacak, CRM ve veri tabanını odağına alan 9 girişimi sizler için inceledik.
DMEXCO 2018'de CRM ve veri tabanı özelindeki 9 girişim

Türkiye İş Bankası‘nın katkılarıyla yerinde takip ettiğimiz DMEXCO 2018 etkinliği, Almanya’nın Köln şehrinde 12 ve 13 Eylül tarihleri arasında gerçekleşiyor. Etkinlikte, CRM ve veri tabanını odağına alan 9 girişimi sizler için inceledik.

Etkinlikte “Start-up Village” kapsamında kendini göstere girişimleri aşağıda bulabilirsiniz

1- Gpredictive

Gpredictive, dönüşüm konsepti gibi gelecekteki müşteri davranışlarını, müşteri etkileşimlerini ve hedef bütçeleri türetmeyi öngören bir yazılım olarak hizmet veriyor. Gpredictive, hem yeni müşteri edinme hem de genişletme için ömür boyu değer tahminleri sağlıyor. Girişim, yeni müşterilerin yanı sıra mevcut eski müşterilerinin reaktivasyonunu da gerçekleştiriyor. Tahminleri doğrudan Salesforce, Qlik, emarsys, CrossEngage'de kullanmanın mümkün olduğunu da belirtelim.

2- hyScore

hyScore Berlin merkezli, bağımsız ve özelleştirilebilir doğal dil işleme çözümleri ve içerik zekası olarak faaliyet gösteriyor. Şirketin misyonu ise 20'den fazla dilde daha fazla kullanım ve işleme için değerli bağlamsal bilgilere erişimi kolaylaştırmak olarak açıklanıyor.

3- i1BOX

i1BOX, kullanıcıların kendi şirketinde bulunan evrensel sunucusu olarak hizmet veriyor. Kullanıcının işleri için ihtiyaç duyduğu tüm uygulamalar ve veriler, kişinin işini kurması amacıyla merkezi olarak kullanılabiliyor. Sistemde entegre hizmet anlayışı bulunuyor. i1BOX ile web konferanslarını saniyeler içinde başlatmak da mümkün oluyor.

4- Leadtributor

Leadtributor, satıcı iş ortaklarınıza göndereceğiniz olası satışların yönetimini kolaylaştıran bir yazılım aracı olarak faaliyet gösteriyor. Web tabanlı bir kılavuz olan girişim, her bir iletişim ile ilgili tüm bilgileri sağlıyor ve potansiyel müşterilerin akıllı itme/çekme işlemiyle kanal ortaklarına hızlı bir şekilde iletilmesini sağlıyor. Yenilikçi süreçler ve iyi tasarlanmış motivasyon işlevleri, iş ortaklarının düzenli olarak liderleri üzerinde çalışmasını ve kullanıcıya rapor vermesini sağlıyor. Süreçler hızlı bir şekilde ilerliyor, yüksek kaliteli sonuçlar sunuluyor ve herhangi bir anormal durumu hemen tespit ediyor, böylece bunlarla başa çıkmak için ilgili prosedürler başlatılıyor.

5- Mesaic

Mesaic, konuşmalar, geleneksel ve dijital kanallarda tutarlı, çok kanallı müşteri ilişkilerini yükseltiyor ve böylece daha yüksek gelir ve daha iyi müşteri memnuniyeti sağlarken mesajlara dayalı etkileşim, konuşmalar ve işlemlere de olanak sağlıyor. Kullanıcılar iş mantığına ve hedeflerine bağlı olarak Mesaic platformunda müşteri deneyimleri tasarlayabiliyor. Mesaic'in platform modülleri, yeni ve mevcut verilerden faydalanmak için sistemle birlikte API'lar aracılığıyla müşteri yolculuğundaki dijital çok kanallı etkileşimleri birbirine bağlıyor.

6- Mailtastic

Bir şirketin çalışanlarının hedef grubuyla e-posta yoluyla iletişim halinde olmasına olanak sağlayan bir girişim olarak hizmet veriyor. Kullanıcılar, şirketlerinin e-posta imzalarıyla pazarlama potansiyelinin kilidini açmayı ve böylece Mailtastic ile bu kişisel irtibatın nasıl kurulacağını öğreniyor. Mailtastic kontrol panelinde, tüm kampanyaları karşılaştırabiliyor ve hedef kitle için sergilenen performans da bu panelden öğrenilebiliyor.

7- Nordic Data Resources

Nordic Data Resources, tam erişimli, coğrafi tabanlı kitle verilerini hedefleyen bir sağlayıcı olarak faaliyet gösteriyor. Girişim, çevrimiçi reklam pazarına güvenilir ve yüksek performanslı verilerle eksiksiz bir tüketici sınıflandırması sunuyor. Nordic Data Resources, etkili hedefleme için tüm cihazlarda ve ölçeklenebilir coğrafi bölgelerdeki tüm tüketici kitlelerine tam erişim verileri sağlıyor.

8- Objectbox

ObjectBox, performans ve kullanım kolaylığı arayan geliştiriciler için tasarlanmış bir yazılım olarak hizmet veriyor. Geliştiriciler Objectbox sayesinde kodlarını kısa tutmak ve sürdürmek için en kolay API'ları sağlayabiliyorlar. Diğer veritabanlarından farklı olarak,  sütun depolama yerine anahtar-değer depolaması kullanılarak sıfırdan oluşturulan Objectbox, rakiplerinden hız yönünden olumlu olarak ayrılıyor. ObjectBox, uygulama ve IoT geliştiricilerinin zamanlarını, verileri saklama ile uğraşmak yerine, uygulamalarını öne çıkaran şeylere ayırmalarına olanak sağlıyor.

9- Wirecloud

Wirecloud, işletmeler için PBX tabanlı telefonları bulut odaklı bağlantılara çeviriyor. Sistemin işleyişi ise şu şekilde gerçekleşiyor; VoIP telefonları, bir VoIP telefon sistemi oluşturmak için bulut aracılığıyla ağa bağlanıyor. IP PBX ile geleneksel bir telefon sistemindeki pahalı yatırımlardan tasarruf ediliyor. Bu da müşterilerin işletmeye, dünyanın her yerinden ulaşabileceği anlamına geliyor.

Görsel Kaynak: Depositphotos

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.