DMEXCO 2018'de çok kanallı pazarlama özelinde kendini gösteren 7 girişim

DMEXCO 2018'de sahnede dinleme fırsatı bulduğumuz, çok kanallı pazarlamayı odağına alan 7 girişimi sizler için inceledik.
DMEXCO 2018'de çok kanallı pazarlama özelinde kendini gösteren 7 girişim

Türkiye İş Bankası‘nın katkılarıyla yerinde takip ettiğimiz DMEXCO 2018 etkinliği, Almanya’nın Köln şehrinde 12 ve 13 eylül tarihlerinde gerçekleşiyor. Biz de DMEXCO 2018'de sahnede dinleme fırsatı bulduğumuz, çok kanallı pazarlamayı odağına alan 7 girişimi sizler için inceledik.

Start-up Village kapsamında sahne alan çok kanallı pazarlama girişimlerini aşağıda bulabilirsiniz.

1- Cognigy

Cognigy, kullanıcılarının müşterileriyle, istedikleri herhangi bir kanal aracılığıyla doğal dilde etkileşim kurmalarına olanak sağlayan bir platform olarak hizmet veriyor. Cognigy kullanıcıları chatbotlar yardımıyla, Facebook'ta 2 milyardan fazla kullanıcıya, Skype, WeChat ve daha fazlasına ulaşabilirken, VR ve AR sayesinde görselliği sesle bütünleştirebiliyorlar. Cognigy, satış öncesi ve sonrası için de destek sağlıyor.

2- FoxBase

FoxBase, bir dijital satış kanalıyla otomatik müşteri adayı oluşturmaya ve yeni müşteri gruplarına hitap etmeye yardımcı oluyor. Daha yüksek öneri kalitesinin yanı sıra veriye dayalı cross-& upelling ile dönüşümleri çevrim içi ve çevrimdışı artırıyor. Akıllı algoritmalar, müşterinin ihtiyaçlarına uygun olan ürünleri öneriyor, kurum genelinde verimliliği artırmak için mevcut sistemlere ve süreçlere entegrasyon uyguluyor.

3- Neoseen

Neoseen, kişiye özel görüntülerin küratörlüğünü ve üretimini yapan bir girişim olarak faaliyet gösteriyor. Şirket, görüntü oluşturma hizmetleri seçeneği ile pazarlama odağındaki kişilere hizmet veriyor. Neoseen, dinleme ve öğrenme ile kullanıcıları analiz ettikten sonra yöntemleri ve ayrıntıları yönetiyor.

4- Printmate

Printmate, kullanıcıların kendi ambalajlarını tasarlamasına olanak sağlayan ve bu tasarımları gerçeğe dönüştüren bir girişim. Printmate için ambalaj için ilk online baskı şirketi olduğunu söylemek mümkün. Su bazlı mürekkeplerle, doğrudan oluklu mukavva üzerine poster baskı kalitesinde baskı gerçekleştiriyor. Girişim, hem büyük hem de küçük işletmelerle birlikte çalışıyor.

5- Rod.aq

Rod.aq, reklam kampanyalarını zenginleştirmek ve cihazdan bağımsız olarak kitle ile sorunsuz bir şekilde iletişim kurmak amacıyla faaliyet gösteriyor. Girişim, pazarlama grafiği sağlayıcısı olarak, çoklu cihaz sahipliğinden ve parçalanmış tüketici kimliğinden kaynaklanan günümüzün önemli güncel pazarlama sorunlarını çözmeyi hedefliyor. Günümüzün parçalanmış kullanıcı kimlikleriyle mücadele etmek için kişiselleştirilmiş teknoloji çözümleri oluşturmak üzere Roq.ad, cihazlar arası kimlik grafiğine doğrudan erişim sağlıyor.

6- LoyJoy

LoyJoy, sohbet uygulamaları için bulut hizmeti veriyor. Markaları ve tüketicileri web siteleri, Facebook, WhatsApp, WeChat ve Amazon Alexa gibi sohbet noktaları üzerinden birbirine bağlıyor. Markalar LoyJoy kullanarak, CRM veritabanlarını dijital müşteri bakış açıları ve GDPR uyumlu tercihleriyle büyütebiliyor. Sohbet yoluyla potansiyel müşterilerde artış olurken, CRM veritabanı da büyümüş oluyor.  Böylelikle pazarlama süreci de kişiselleşiyor.

7-  Spectrm

Spectrm, en basit haliyle konuşma yönetim sistemi olarak faaliyet gösteriyor. Bunun için basit bir yanıt sağlamaktan öteye giden ilgi çekici konuşmaların hızlı bir şekilde oluşturulmasına yardımcı olmaya odaklı olarak çalışıyor. Girişim, bu şekilde gerçek bir etkileşim yaratmaya odaklanıyor. Spectrm'un Berlin ve New York'ta ofisleri bulunuyor.

Görsel Kaynak: Depositphotos

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.